Έναρξη νέων τμημάτων Ρομποτικής στην Υδρόγειο

Δώστε στα παιδιά σας ηλικίας 6-15 ετών, τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά μέσω των ειδικών τμημάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής και δημιουργικής απασχόλησης με STEM. Γρανάζια, έξυπνες κατασκευές, μηχανική, προγραμματισμός, συνεργασία, κέφι και πολύ παιχνίδι συνθέτουν το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής στην Υδρόγειο. Στα τμήματα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά δημοτικού (α'-στ') και παιδιά γυμνασίου. Ενάρξεις Νέων Τμημάτων: 23 Ιανουαρίου 2017.

Διάρκεια - Συχνότητα:

Τα μαθήματα διεξάγονται κάθε εβδομάδα στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά, σε έναν εκπαιδευτικό πολυχώρο 400m2 από δύο ώρες δράσης. Η τμηματοποίηση των παιδιών γίνεται ηλικιακά. Η πρώτη περίοδος μαθημάτων θα διαρκέσει μέχρι 31 Μαΐου 2017.

Που γίνονται τα μαθήματα:

Η εκπαιδευτική ρομποτική Υδρόγειος βρίσκεται Παπαναστασίου 150 στην περιοχή Χαριλάου. Τα μαθήματα διεξάγονται από ειδικά καταρτισμένους εκπαιδευτές με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής σε ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια για παιδιά, παρέχοντας όλον τον απαραίτητο εκπαιδευτικό εξοπλισμό.

Στα εργαστήρια του κέντρου Υδρόγειος τα παιδιά μπορούν να γνωρίσουν όλα τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία ρομποτικής και STEM, να χρησιμοποιήσουν ειδικές εκπαιδευτικές πίστες, καθώς και δομικά στοιχεία για την δημιουργία κατασκευών. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει σενάρια που προάγουν την συνεργασία μεταξύ των παιδιών, την ανάπτυξη δεξιοτήτων ανάλυσης και επίλυσης προβλημάτων, την βιωματική μάθηση μέσα από τον πειραματισμό των παιδιών σε πρωτότυπες, παιγνιώδης, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Με τι θα ασχοληθούν τα παιδιά;

Τα παιδιά κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα δημιουργήσουν σύνθετες κατασκευές, θα προγραμματίσουν σε ειδικά εκπαιδευτικά περιβάλλοντα και όλα αυτά με αμείωτο ενδιαφέρον και πολλή διασκέδαση!!! Τα μαθήματα ακολουθούν το μοντέλο εκπαίδευσης S.T.E.Α.M. (Science, Technology, Engineering, Architecture Mathematics) το οποίο εντάσσει τα παιδιά με πρακτικό τρόπο στα συγκεκριμένα γνωστικά πεδία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κάντε κλικ εδώ:
http://idrogios.com/robotiki-thessaloniki-idrogios

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ. 2310 328 797 - fax 2310 328 898,
e-mail: central@idrogios.com

Διεύθυνση: 

Υδρόγειος
Παπαναστασίου 150,
54249, Χαριλάου

Πόλη: 

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

23/01/2017 - 00:14