Athens Disco Kids Vol.2 Welcome to our spaceship!

Μας περιμένουμε την Κυριακή 27 Νοεμβρίου να επιβιβαστούμε στο φανταστικό μας διαστημόπλοιο και να ξεκινήσουμε ένα διαστημικό ταξίδι με video προβολές, space μουσικές και ατέλειωτο χορό, με live την DJ primaVera tunes που επιλέγει μουσικές από τις δεκαετίες 60’s, 70’s, 80’s και 90’s, αλλά και σύγχρονους χορευτικούς κοσμικούς ρυθμούς από όλο τον πλανήτη.

 
Η επιλογή της θεματικής Space-Διάστημα μας επιτρέπει να εμπνευστούμε από ήχους και εικόνες του διαστήματος και να δημιουργήσουμε αυτοσχέδιες εξωγήινες χορευτικές κινήσεις με ενδεχόμενες μεταμφιέσεις. Ταυτόχρονα η έννοια της λέξης “space” ως χώρος τίθεται υπό διερεύνηση.

Ποιά είναι η σημασία του προσωπικού χώρου για να εκφραστούμε σωματικά χωρίς περιορισμούς σ΄έναν κοινωνικό χώρο μαζί με άλλους;
 
Η ομάδα abariza- παιχνίδι | φαντασία| έκφραση ετοιμάζει ψυχαγωγικά highlights έκπληξη και εμψυχωτικές δραστηριότητες.

Με την ελεύθερη συμμετοχή των παιδιών οι χορευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες έχουν στόχο να απελευθερώσουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματα των παιδιών, να δημιουργήσουν πραγματικές και φανταστικές στιγμές καθως και να εξελίξουν τις σχέσεις ανάμεσα στο σώμα, τον χωροχρόνο και τη φαντασία, μέσω της πειραματικής κίνησης, του χορού και του σωματικού θεάτρου.
 
Μη παρεμβατικά και έξω από προκαθορισμένα καλούπια αισθητικής προσφέρεται άπλετος χώρος στα παιδιά, να εκφραστούν σωματικά και να ανακαλύψουν μόνα τους, τρόπους μη λεκτικής επικοινωνίας, ρυθμικών μοτίβων και χορευτικών κινήσεων.
 
Δίχως δεύτερες σκέψεις, δίχως σωστό και λάθος, δίχως δισταγμό λικνιζόμαστε, χοροπηδάμε και αυτοσχεδιάζουμε. Δίχως άλλες αφορμές ο χορός και η μουσική μας ταξιδεύουν σε μια ατέλειωτη γιορτή χαράς, ελεύθερης σωματικής έκφρασης και εκτόνωσης.
 
Προσοχή στον δρόμο της επιστροφής, θα έχει μαύρες τρύπες!
 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Κρατήσεις με αποστολή e-mail στο info@abariza.com  ή τηλεφωνικά στα 210 5227961, 69845029616932186045
 

Διεύθυνση: 

Quilombo Centro Cultural, Σερβιών 8, περιοχή: Ακαδημία Πλάτωνος, 10441 Αθήνα

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος: 7€ (με τον συνοδό)

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

27/11/2016 - από τις 17:00 έως τις 20:00