Στην Οδό Συνεργασίας...είναι φως - φανάρι!

Η ομάδα παιδικού θεάτρου & εκπαιδευτικών προγραμμάτων ‘’Σκοινί-Κορδόνι’’σε συνεργασία με την ‘’Ένωση για τα Δικαιώματα των Πεζών’’ παρουσιάζει την ΝΕΑ της εκπαιδευτική μουσική παράσταση: ‘’Στην Οδό Συνεργασίας…είναι φως - φανάρι!!! ’’ ...μια διαδραστική κωμωδία για την βιώσιμη κινητικότητα και την ανθρώπινη συμπεριφορά...

 
Διάρκεια δράσης: 60’
Απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών έως…
 
Λίγα λόγια
Η Αγλαΐτσα Οικοπολίδου, γνωστή επιστήμων μεταφορολόγος, ετοιμάζεται να ξεκινήσει το σεμινάριο της για το περιβάλλον και τα μέσα μεταφοράς. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε!!! Ο Σταμάτης, η Γρηγορία και η Πορτοκαλιά βρίσκουν την κατάλληλη ευκαιρία να μιλήσουν στα παιδιά! Αφήνουν για λίγο τη σημαντικότατη δουλειά τους στον φωτεινό σηματοδότη κι έρχονται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από την πόλη, τα παράπονα και τα όνειρα τους για το μέλλον. Οι τρείς φίλοι και συνάδελφοι χρόνια παρατηρούν την ανθρώπινη συμπεριφορά, τις αλλαγές στην πόλη, αλλά και τις επιπτώσεις που αυτές επιφέρουν στο περιβάλλον.
 
Και τι δεν έχουν δεί τα μάτια τους από εκεί ψηλά!
Είναι, όμως, ώρα να δράσουν, γιατί όπως φαίνεται οι άνθρωποι έχουν ξεχάσει πιά αυτά που είναι σημαντικά στη ζωή. Όλο τρέχουν, τρέχουν, τρέχουν και παραπονιούνται! Έχουν γίνει εγωιστές, αγενείς και αλαζόνες. Ώρα να αλλάξουν όλα αυτά!!!
Πώς; Ο Σταμάτης, η Γρηγορία και η Πορτοκαλιά τα ‘’ψάλλουν’’ στην αγένεια και τον εγωισμό μετά μουσικής και δίνουν ραντεβού με τα παιδιά πού αλλού... 
‘’Στην Οδό Συνεργασίας… είναι φως φανάρι!!!’’
Μια διαδραστική θεατρική παράσταση - δράση γεμάτη χιούμορ, κέφι, ζωντανή μουσική και τραγούδι, πρόζα, αλλά και επικοινωνία με τα παιδιά μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους στην παράσταση. 
*Το πρόγραμμα έχει ενταχθεί στις εκδηλώσεις για παιδιά της ‘’Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016’’
 
Συντελεστές
Κείμενα-Σκηνοθετική επιμέλεια: Λένα Πετροπούλου
Μουσικές διασκευές- κιθάρα: Λένια Κοκκίνου
Μετατροπή στίχων: Λένα Πετροπούλου
Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Σκηνικά αντικείμενα- Κοστούμια: Σκοινί-Κορδόνι / Άννα Γαλοπούλου
Εικαστικό layout – Φωτογραφίες: Γεώργιος Δερνίκας
Παραγωγή: Σκοινί-Κορδόνι / anima-animal
Ηθοποιοί/εμψυχωτές προγράμματος: Λένα Πετροπούλου, Βασίλης Κανελλόπουλος, Λένια Κοκκίνου, Κωνσταντίνα Βουβαλούδη

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Μαγικό Αερόστατο ,Διαλέττη 8,κέντρο, πλησίον ΔΕΘ

Πόλη: 

Κόστος: 

5 ευρώ / άτομο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

08/10/2016 - 18:00