Daddy Cool Day στα Αηδονάκια

Ahoy!!! Αγόρια και κορίτσια ... καινούριες περιπέτειες και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν στη «Χώρα των Πειρατών» στα Αηδονάκια! Το Athens Holiday Park στη Χώρα των Πειρατών γιορτάζει την Κυριακή 19 Ιουνίου στα Αηδονάκια, μαζί με όλους τους μπαμπάδες!
 
 
Τα Αηδονάκια "έβαλαν τα πειρατικά τους" άλλαξαν σκηνικό, πρόσθεσαν νέες δράσεις και παιχνίδια με θέμα τη Χώρα των Πειρατών και περιμένουν καθημερινά τους μικρούς τους φίλους, για νέες περιπέτειες!
 
Είσαστε έτοιμοι?
Μάλιστα καπετάνιε!
 
Όλοι μαζί, μικροί μεγάλοι, βάζουμε πλώρη για το Athens Holiday Park και τη «Χώρα των Πειρατών» στα Αηδονάκια, που για τοΣαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, έχει ετοιμάσει 2 σούπερ εκπλήξεις για τους φίλους του!
 
Daddy Cool Day!
 
Κυριακή 19 Ιουνίου
Γιορτή του Πατέρα!
 
Δώρο σε κάθε μπαμπά
1 μάρκα
με την αγορά 1 ημερήσιου βραχιολιού

 
Ο Ατρόμητος Captain Kid και η θρυλική Barba-Rosa το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουνίου, έχουν πολλούς και ξακουστούς καλεσμένους! Υποδέχονται τους αγαπημένους: Μπομπ Σφουγγαράκη, Πάτρικ και Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια!

 
Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν από κοντά με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες του Nickelodeon: Ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ αφήνουν για λίγο το Βυθό του Μπικίνι, και μαζί με τη φίλη τους τη Ντόρα τη μικρή εξερευνήτρια θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο Athens Holiday Park στα Αηδονάκια, για να τους γνωρίσουμε και να φωτογραφηθούμε μαζί τους!
 
Θα είναι κοντά μας από 7 το απόγευμα έως 10 το βράδυ
 
Ο Μπομπ ο Σφουγγαράκης, ο Πάτρικ και η Ντόρα η Μικρή Εξευρενήτρια θα είναι κοντά μας και στις 25-26 Ιουνίου και 2-3 Ιουλίου.

 
5.500 τμ. γεμάτα με παιχνίδια ενταγμένα σε ένα «πειρατικό» περιβάλλον!
Κανόνια, σημαίες, πειρατικοί χάρτες, πειρατικό καράβι, ο κρυμμένος θησαυρός και πολλά άλλα ευρήματα που θα εξάψουν την παιδική φαντασία.
 
Στο Νησί των Πειρατών με τον κρυμμένο θησαυρό και τους ναυαγούς η πισίνα με τα βαρκάκια θα ενθουσιάσει τα παιδιά. Στον εξωτερικό παιδότοπο τα παιδιά θα εξερευνήσουν το καράβι των πειρατών, και θα διασκεδάσουν με τα πρωτότυπα - θεματοποιημένα φουσκωτά βυθού, τις πισίνες με τα βαρκάκια, τις θαλασσοτσουλήθρες, με τα εργαστήρια - Τουβλάκια Lego®, και με τη «Σχολή των Πειρατών» καθώς και με όλα τα αγαπημένα, κλασσικά παιχνίδια Luna Park!

 
Ο Κάπτεν Κιντ και η Μπάρμπα Ρόζα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στη «Σχολή των Πειρατών»! Θα μυήσουν τα παιδιά στην ιστορία των πειρατών, να διαβάζουν χάρτες, να βλέπουν μέσα από το κιάλι του πειρατή, να οδηγούν την τιμονιέρα του καραβιού, να δένουν κόμπους και να φτιάχνουν πειρατικά καπέλα! Και όλοι μαζί ζουν μια φανταστική περιπέτεια αναζητώντας το χαμένο θησαυρό!

Ορμητήριο τους το μεγαλύτερο Πειρατικό Καράβι σε θεματικό πάρκο, το τρελοκάραβο των Πειρατών, μια τεράστια κατασκευή που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους!

 
Ακόμη ... απίστευτα εντυπωσιακά θαλασσοφουσκωτά, η Δελφινοτσουλήθρα, το Καρχαριάκι, η Ψαροτσουλήθρα υπόσχονται ασταμάτητες γλίστρες και απίθανες βουτιές σε χιλιάδες, πολύχρωμα μπαλάκια!
Ατέλειωτα «μακροβούτια» στο γέλιο και στη χαρά για τους μικρούς μας φίλους!
 
Πισίνες με βαρκάκια, pedal boats, όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και παιχνίδια δράσης: Πανοραμική Ρόδα, Καρουσέλ, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster "Σκουλήκι ο Αλέξανδρος", το Ινδιάνικο Ποτάμι "Venture River", Safari, Car-Race - Αυτοκινητόδρομος, Τσουλήθρα, Εσωτερικός Παιδότοπος, Τραμπολίνο, Αράχνη "Spider", Πύργος Αναρρίχησης.

 
Και φέτος το καλοκαίρι, ο Brick Wiz, LEGO® Serious Play® Facilitator έχει δημιουργήσει στα Αηδονάκια έναν πρωτοποριακό χώρο, όπου μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα, να συμμετέχουν σε μοναδικά εργαστήρια δημιουργικότητας και τρισδιάστατης αντίληψης με τουβλάκια LEGO®.
Ετοιμάζονται πολλές εκπλήξεις με χιλιάδες τουβλάκια LEGO® που θα απογειώσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των μικρών μας φίλων!
 
Το Athens Holiday Park- Η Χώρα των Πειρατών, ο πιο παιχνιδιάρικος, καλοκαιρινός προορισμός περιμένει τους μικρούς του φίλους στα Αηδονάκια για ατέλειωτο παιχνίδι!
 
Θα γίνει μεγάλη μάχη!

 
Και μην ξεχνάτε ότι στα ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Εμείς φροντίζουμε κι εσείς... απολαμβάνετε.
 
Ο χώρος, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, διατίθεται και για επισκέψεις Summer Camps κατά αποκλειστικότητα, τις ώρες 10:00 – 16:00
 
Λούνα Παρκ Tα Αηδονάκια
και το καλοκαίρι
ΕΔΩ
είναι το παιχνίδι!

 
Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη
 
All Day Fun Pass 16,5 ευρώ για 12 παιχνίδια
(εκτός από αυτά που κερδίζουν δώρα και τα συγκρουόμενα)
Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
 
προσφορές αγοράς μαρκών
πακέτο με 10 μάρκες = 24 ευρώ + 1 μάρκα - δώρο
πακέτο με 20 μάρκες = 42 ευρώ + 1 μάρκα – δώρο
 
 
Για την επίσκεψη σας στο Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια μπορείτε να προαγοράσετε All Day Fun Pass στα παρακάτω σημεία εξασφαλίζοντας χαμηλότερη τιμή! Η τιμή στην προπώληση είναι 15 ευρώ.
 
www.viva.gr 
στο τηλέφωνο 11876, μέσω vivawallet
& σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Relaod, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης
 
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο
210 61 96 948
 
Διεύθυνση
Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,
Μαρούσι

 
Δείτε και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο
https://www.facebook.com/Aidonakia
 
Το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στο Μαρούσι στεγάζεται σε χώρο 6.000 τ.μ. και διαθέτει δωρεάν παρκινγκ, Πιστοποίηση ποιότητος και ασφάλειας από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 61 96 948

Διεύθυνση: 

Αηδονάκια ,Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155,Μαρούσι

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος στο πάρκο είναι ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

19/06/2016 - από τις 19:00 έως τις 23:00