Nickelodeon day of play 2016

Για πρώτη φορά το ελληνικό Nickelodeon συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια του Nickelodeon –DAY OF PLAY 2016 και διακόπτει για 2 ώρες  το πρόγραμμα του για να παροτρύνει τα παιδιά να βγουν να παίξουν! 

 
Το ελληνικό Nickelodeon σταματάει τη ροή τους προγράμματος του στην Αθήνα την Κυριακή 12.6.2016  και στην Θεσσαλονίκη Κυριακή 19.06.2016 από τις 09:00 μέχρι τις 11:00 και δίνει ραντεβού με παιδιά και γονείς σε δύο μεγάλα πάρκα των πόλεων.Το Nickelodeon Ιnternational συνεργάζεται με την Chiquita για την ημέρα παιχνιδιού "Nickelodeon –DAY OF PLAY 2016" και ενθαρρύνουν τα παιδιά να βγουν έξω και να παίξουν.
 
Η Chiquita θα υποστηρίξει την δράση «Nickelodeon DAY OF PLAY 2016" on-air, με απευθείας συνδέσεις και καμπάνιες σε Βέλγιο, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Σουηδία και Ελβετία.Μια μέρα αφιερωμένη στη γιορτή του παιχνιδιού ,γεμάτη χαρά, διασκέδαση ,μοναδικές δραστηριότητες και πολλά φανταστικά δώρα από το Nickelodeon και την Chiquita.Το Nickelodeon – Day Of Play 2016 έρχεται με μοναδικά events  σε 7 χώρες ταυτόχρονα – Ελλάδα, Βέλγιο, Γερμανία, , Ιταλία , Ολλανδία, Σουηδία και  Ελβετία – και σε  21 πόλεις , όπως  Αθήνα, Θεσσαλονίκη , Άμστερνταμ ,  Βερολίνο,  Στοκχόλμη Ρώμη κ.ά.
 
Το «Nickelodeon &  Chiquita Πάρκο» θα αποτελέσει σημείο αναφοράς της εκστρατείας, παρακινώντας τα παιδιά να αυξήσουν τη σωματική τους δραστηριότητα, να παίξουν και να βιώσουν μια διασκεδαστική ημέρα με παιχνίδι μαζί με την Chiquita.
 
Στην Αθήνα Κυριακή 12.06.2016 NICKELODEON-DAY OF PLAY, στο Allou Fan Park Kidom!
Στη Θεσσαλονίκη Κυριακή 19.06.2016 NICKELODEON-DAY OF PLAY, στο Magic Park!
 
Οι μικροί φίλοι του καναλιού θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, να ανέβουν στο  "Banana Mountain", να  παίξουν "Banana Basketball" ή να δοκιμάσουν "Bungee Run" και να χορέψουν στην μοναδική  "Disco Ananas" !Σε ένα πάρκο που σχεδιάστηκε ειδικά για να παροτρύνει  τα παιδιά να είναι δραστήρια και δημιουργικά σε συνεχή βάση!
 
Στην ΑΘήνα , στο Kidom του Allou! Fun Park στις 12/6 13:00 -21:00
Στην Θεσσαλονίκη στο MAgic Park στις 19/6 11:00-18:00
 
 
Το Nickelodeon  παροτρύνει τα παιδιά  να αναπτύξουν τις σωματικές τους δραστηριότητες , να βγουν έξω ,να παίξουν και να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία , μια μέρα παιχνιδιού παρέα  με την Chiquita 
 
Εκτός από την διακοπή της ροής του και την δημιουργία του υπαίθριου πάρκου το Νickelodeon  έχει ετοιμάσει για αυτό τον σκοπό την εφαρμογή "Just Smile" στο κινητό (iOS/ANDROID) επιτρέποντας στο χρήστη να τραβήξει αστείες εικόνες με πολλά φίλτρα και stickers με θέμα τo Nickelodeon και την Chiquita. 
 
Έχει ακόμη μια ιστοσελίδα αφιερωμένη σε αυτή την μέρα ,γεμάτη μοναδικά παιχνίδια και εκπλήξεις! dayofplay16.nickelodeon.gr
 
 
Δηλώσεις στελεχών Nickelodeon:
 
«Στο Nickelodeon το  πρώτο ρόλο έχουν τα παιδιά. Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τον κόσμο ένα πιο παιχνιδιάρικο τόπο και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Chiquita η οποία μας παρέχει ένα φυσικό αλλά  και ψηφιακό χώρο για να μπορούν τα παιδιά με τις  οικογένειες να κάνουν ακριβώς αυτό.» δήλωσε ο Pierluigi Gazzolo, Executive Vice President of Nickelodeon International και President of VIMN Americas.   
 
«Ως ένα διεθνές brand  που παίρνει σοβαρά την κοινωνική ευθύνη η Chiquita είναι ο ιδανικός συνεργάτης για την Ημέρα Nickelodeon του παιχνιδιού» δηλώνει ο Lee Sears, Vice President of Sales της  Viacom Velocity International
Ο Jim Hill, Global Marketing Director της Chiquita, σχολίασε, «Σε συνεργασία με το Nickelodeon ενθαρρύνουμε τα παιδιά να είναι ενεργά και να διασκεδάσουν με τις οικογένειές τους. Η Chiquita και το Nickelodeon θα εμπνεύσουν τα παιδιά με αμέτρητες δραστηριότης παρέα με την Chiquita μέσα από μια συναρπαστική ημέρα του παιχνιδιού.»
 
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε για πρώτη φορά σε μία τόσο ωραία πρωτοβουλία του Nickelodeon International και μας δίνει την δυνατότητα ,να ενθαρρύνουμε τα παιδιά να ζήσουν και μέρα χαράς ,ενέργειας και παιχνιδιού και παράλληλα να συνεργαστούμε με την Chiquita » δήλωσε η Νατάσα Λεσιώτη , Programming & Editorial Director του Nickelodeon.
Περισσότερες πληροφορίες για το
 
NICKELODEON DAY OF PLAY θα βρείτε στο: nickelodeon.gr
 
Τις συγκεκριμένες μέρες ισχύουν κανονικά οι τιμές εισιτηρίων εισόδου στα Πάρκα.
Για την Ελλάδα την ευθύνη της παραγωγής έχει η Full Moon Kids GmbH.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Διεύθυνση: 

Στην Αθήνα Κυριακή 12.06.2016 NICKELODEON-DAY OF PLAY, στο Allou Fan Park Kidom!
 
Στη Θεσσαλονίκη Κυριακή 19.06.2016 NICKELODEON-DAY OF PLAY, στο Magic Park!
 

Πόλη: 

Κόστος: 

Τις συγκεκριμένες μέρες ισχύουν κανονικά οι τιμές εισιτηρίων εισόδου στα Πάρκα.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/06/2016 - από τις 11:00 έως τις 18:00
19/06/2016 - από τις 11:00 έως τις 18:00