Αριστουργήματα ...στην Ετήσια έκθεση μοντελισμού

Η Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων διοργανώνει την ετήσια έκθεση μοντελισμού στον Εκθεσιακό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2016. Με κεντρικό θέμα τα πλοία της λίμνης Παμβώτιδας υπό κλίμακα, η ΕΜΙ προβάλλει την τοπική ναυτοσύνη των Γιαννιωτών συμβάλλοντας στην πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας. 

 
Επιπλέον, με ιδιαίτερη χαρά θα φιλοξενήσουμε τα ξύλινα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη «Τηλέμαχος» που κατασκευάστηκαν από μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας «Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία» Ιωαννίνων. 

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος, πλήθος μοντελιστών από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό θα συμμετάσχουν στην έκθεσή μας δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να θαυμάσει το μαγευτικό κόσμο του μοντελισμού. 

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:
- Παρασκευή 6 Μαΐου από 10 πμ έως 9 μμ.
- Σάββατο 7 Μαΐου από 10 πμ έως 9 μμ.
- Κυριακή 8 Μαΐου από 10 πμ έως 3 μμ.

Μια μικρή γεύση απο τα αριστουργήματα που το κοινό έχει την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει απο κοντά  στην Ετήσια έκθεση μοντελισμού  στον Εκθεσιακό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία) μέχρι και την Κυριακή.

Με κεντρικό θέμα τα πλοία της λίμνης Παμβώτιδας υπό κλίμακα, η ΕΜΙ προβάλλει την τοπική ναυτοσύνη των Γιαννιωτών συμβάλλοντας στην πολιτιστική και πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας.


Επιπλέον, με ιδιαίτερη χαρά  η έκθεση φιλοξενεί  τα ξύλινα τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη «Τηλέμαχος» που κατασκευάστηκαν από μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας «Αρσάκεια – Τοσίτσεια Σχολεία» Ιωαννίνων.


  Σάββατο 7 Μαΐου από 10 πμ έως 9 μμ. - Κυριακή 8 Μαΐου από 10 πμ έως 3 μμ.

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Διεύθυνση: 

Εκθεσιακό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλαιά Σφαγεία)

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

06/05/2016 - από τις 10:00 έως τις 15:00
07/05/2016 - από τις 10:00 έως τις 15:00
08/05/2016 - από τις 10:00 έως τις 15:00