Ο Ρούμπης, ο Κούμπης και ο Ρουμποκομπολογής

Διαδραστικό αποκριάτικο παραμύθι, για παιδιά 3-6 ετών με θεατρικό παιχνίδι, παραδοσιακά παιχνίδια, τραγούδι και χορό!

«Στην Πολιτεία των Παλιάτσων, σε μια χώρα μακρινή, όλοι ετοιμάζονται για την μεγάλη την γιορτή! Έλα, στον χορό να μπεις κι εσύ!»

Κάθε χρόνο στην Πολιτεία των Παλιάτσων γίνεται μια μεγάλη γιορτή! Η γιορτή των Παλιάτσων. Όλοι φοράνε τα πιο αστεία τους ρούχα, τα πιο αστεία τους χαμόγελα και πάνε στο χορό! Έτσι κάνουν, ο Ρουμπής, ο Κουμπής και ο Ρουμποκομπολογής. Έτσι και οι μικροί μας φίλοι. Ο πιο αστείος παλιάτσος βραβεύεται! Μήπως ο πιο αστείος παλιάτσος είσαι εσύ;

Τα παιδιά μέσα από μια δημιουργική και παιχνιδιάρικη διαδρομή με τον Ρουμπή τον Κουμπή και τον Ρουμποκομπολογή, με τραγούδι, γκριμάτσες και χορό, θεατρικό παιχνίδι αλλά και παραδοσιακό, φτάνουν στον τελικό προορισμό. Την μεγάλη τη  γιορτή! Το βραβείο όμως, το τελικό αποτελεί ένα μεγάλο μυστικό!

Σύλληψη-Δημιουργία:
Μαυρίδου Μαρία

Συντονίζουν/Εμψυχώνουν :
Μαυρίδου Μαρία, Εμψυχώτρια Ομάδων, ηθοποιός
Ανθή Ροροπούλου, ηθοποιός
Γεωργία Σφακιανάκη, ηθοποιός

“Αpossedesse-από τη δυνατότητα στη πραγματικότητα”.
Η ομάδα δημιουργήθηκε το Νοέμβριο του 2014 με στόχο τη γνωριμία και την εκμάθηση της θεατρικής τέχνης, την ανάπτυξη και εξέλιξη των προσωπικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων, της αυτογνωσίας μέσω της ψυχοθεραπείας και της θεατρικής σωματικής έρευνας. Απαρτίζεται από ανθρώπους του θεάτρου και της ψυχολογίας, οι οποίοι ασχολούνται ενεργά στον τομέα τους σε πρακτικό, αλλά και θεωρητικό επίπεδο. Η ομάδα δημιουργεί εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Τον Φεβρουάριο, στα πλαίσια της ομάδας, γεννήθηκαν και οι Παλιartsoi, ομάδα εμψυχωτών – κλόουν.

Στην αίθουσα κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του εργαστηρίου δεν επιτρέπονται τα υποδήματα, θα σας παρακαλούσαμε οι συνοδοί να έχουν μεριμνήσει να προμηθευτούν καλτσάκια για τα παιδιά.

Τα παιδιά μπορούν να είναι ντυμένα με αποκριάτικες στολές της αρεσκείας τους.
Οι εμψυχωτές θα φορούν στολές παλιάτσου-κλόουν με ελαφρύ ανάλογο μακιγιάζ. 

Οι γονείς/συνοδοί δεν χρεώνονται για την είσοδο και παραμονή τους στο χώρο του εργαστηρίου.

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Δηλώσεις συμμετοχής/κρατήσεις θέσεων, έως Παρασκευή 11/03, με αποστολή προσωπικών στοιχείων (ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο) καθώς και αριθμό παιδιών, με μήνυμα στο s.art2art.s@gmail.comή στο τηλέφωνο 6944778263.

Διεύθυνση: 

Art2Art ,Παπάφη 149,Κάτω Τούμπα,Θεσσαλονίκη

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος συμμετοχής 8€. Στα αδέρφια γίνεται έκπτωση 15%. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται 23% Φ.Π.Α.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

12/03/2016 - από τις 18:00 έως τις 19:00