Καθαρά Δευτέρα στο Μαρούσι

Ο Δήμος Αμαρουσίου τηρώντας την παράδοση και τα έθιμα του τόπου μας γιορτάζει τα Κούλουμα στο Κτήμα Καρέλλα, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας 14 Μαρτίου, από τις 12 το μεσημέρι.

Στο παραδοσιακό γλέντι που θα στηθεί είστε όλοι προσκεκλημένοι μικροί και μεγάλοι για να διασκεδάσουμε και να απολαύσουμε μαζί τις πατροπαράδοτες λιχουδιές με την παραδοσιακή φασολάδα, τη λαγάνα και τους σαρακοστιανούς μεζέδες, που θα τα συνοδεύουν άφθονο κρασί.

Την εορταστική διάθεση θα ανεβάσουν με το τραγούδι τους ο Τάκης Μπινιάρης και η Νανά Γεωργιάδη με τη συμμετοχή του μουσικού σχήματος Keyboardsστην Κιθάρα, το Μπουζούκι, το Κλαρίνο και το Βιολί.  

Τα Τμήματα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμούτα Χορευτικά Συγκροτήματα του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» και το Χορευτικό Συγκρότημα της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου «Ο Κρηταγενής Ζευς» θα διανθίσουν την εορταστική ατμόσφαιρα με χορούς από όλη την Ελλάδα, δίνοντας το έναυσμα για ένα υπέροχο παραδοσιακό γλέντι.   

Επίσης, υπάρχει μέριμνα για τους μικρούς μας φίλους, που θα έχουν την ευκαιρία να χαρούν το παιχνίδι στο Δημιουργικό Εργαστήρι Εκμάθησης Κατασκευής Χαρταετού, στο οποίο εμψυχωτές θα αναλάβουν να τους μάθουν πώς να κατασκευάζουν χαρταετό.  

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις χορηγίες παραγωγών που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου και των τοπικών επιχειρήσεων.

Σας περιμένουμε όλους στο Κτήμα Καρέλλα, να γιορτάσουμε μαζί την Καθαρά Δευτέρα και να ανταλλάξουμε ευχές! 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

1-3
3-5
5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.maroussi.gr/

Διεύθυνση: 

Κτήμα Καρελλά

Πόλη: 

Κόστος: 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις χορηγίες παραγωγών που συμμετέχουν στις δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου και των τοπικών επιχειρήσεων.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

14/03/2016 - 12:00