60 χρόνια Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού

Το Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων συνεχούς λειτουργίας του, διοργανώνει εορταστική εκδήλωση το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, ώρα 11.30 π.μ., στις αίθουσες Λόγου και Τέχνης της Στοάς τού Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα).
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο τού εορτασμού των 180 χρόνων από την ίδρυση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

 
Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Πρόεδρος της Φ.Ε. καθηγητής κ. Γεώργιος Μπαμπινιώτης. Η Διευθύντρια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού κ. Άνσυ Νικολοπούλου θα μιλήσει για την εκπαιδευτική πορεία τού Νηπιαγωγείου και η υπεύθυνη της Θεατρικής Αγωγής, νηπιαγωγός κ. Φίλια Δενδρινού θα μιλήσει για τη σημασία της Θεατρικής Αγωγής στην προσχολική ηλικία..
 
Νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού θα πλαισιώσουν την εκδήλωση με παιδικά τραγούδια.
 
Θα εγκαινιαστεί έκθεση με κοστούμια, σκηνικά αντικείμενα και φωτογραφικό υλικό από τις θεατρικές παραστάσεις τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού, από το 1992 έως σήμερα.
 
Διάρκεια έκθεσης: 20 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2016.
 
 
Πρόγραμμα
 
Τραγούδια από τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού
• Ομιλία από τον Πρόεδρο τής Φ.Ε. καθηγητή κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη
• Χαιρετισμός από τις πρώην Διευθύντριες τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού κ. Ελένη Σδράλη και Μαρία Πανταζώνα και από τη Συντονίστρια των Αρσακείων-Τοσιτσείων Νηπια- γωγείων Εκάλης κ. Κατερίνα Ζαγκανά
• Η Διευθύντρια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού κ. Άνσυ Νικολοπούλου θα μιλήσει για την πορεία τού Νηπιαγωγείου
• Η υπεύθυνη τής Θεατρικής Αγωγής θεατρολόγος-θεατροπαιδαγωγός κ. Φίλια Δενδρινού θα μιλήσει για τη σημασία τής Θεατρικής Αγωγής στην προσχολική ηλικία και την εφαρμογή της στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού
• Τραγούδια από τα νήπια τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Στο πλαίσιο τής εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση με κοστούμια από τις παραστάσεις τού Αρσακείου Νηπιαγωγείου Ψυχικού.  

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

Διεύθυνση: 

Αρσάκειο Νηπιαγωγείο Ψυχικού, αίθουσες Λόγου και Τέχνης τής Στοάς τού Βιβλίου (Αρσάκειο Μέγαρο, Πεσμαζόγλου 5).

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

20/02/2016 - 11:30