Ο Roudolf το Ελαφάκι στο Θέατρο Αερόπλοιο

Το ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ, εδώ και 30 χρόνια δημιουργεί παραστάσεις ειδικά για παιδιά. Φέτος δημιουργήσαμε και σας προτείνουμε μια παράσταση για τη γιορτή των Χριστουγέννων, που θα παιχτεί στις 13, 20, 27 Δεκεμβρίου και 3 Ιανουαρίου στις 3:30 μμ.

Μια λαμπερή, ευφάνταστη θεατρική παράσταση με πολύ παιχνίδι και συμμετοχή του κοινού, γέλιο, χαρά και πολλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φτιαγμένη ειδικά για τα Χριστούγεννα και για να αποχαιρετίσουμε τον παλιό χρόνο! Η παράσταση μπορεί να παρουσιαστεί σε κάθε χώρο.

Ο Ρούντολφ, το ελαφάκι με την μύτη σαν λαμπιόνι είναι αναμφισβήτητα το πιο χαριτωμένο πλάσμα των Χριστουγέννων.

Όλοι ξέρουμε και τραγουδάμε το τραγούδι του Ρούντολφ. Ειδικά τα παιδιά, μόλις πιάσει ο Δεκέμβρης και φανούν τα Χριστούγεννα το τραγουδάνε συνέχεια. Ποια όμως είναι η πραγματική ιστορία του Ρούντολφ? Ποιό είναι το πρόβλημα του? Γιατί τα άλλα ελάφια το κοροϊδεύουν και δεν το θέλουν στην παρέα τους? Και ο Αη-Βασίλης, τι κάνει? Γιατί ποτέ δεν τον διαλέγει να τον βάλει στο έλκηθρο και να τον πάρει μαζί του όταν μοιράζει τα δώρα?

Όλες αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα που θα τα απαντήσει η παράσταση μας.
Μάλιστα!!!
θα λύσουμε το αίνιγμα του Ρούντολφ και θα αποκαταστήσουμε την τάξη μια για πάντα,
Θα μας βοηθήσουν φυσικά και οι μικροί μας θεατές.

Πράγματι ο Ρούντολφ έχει τα παιδιά. Χωρίς τα παιδιά δεν θα κατάφερνε τίποτα. Δεν θα κατάφερνε να πείσει τον Μπλοκ το ξωτικό να τον συμπεριλάβει στο έλκηθρο. Όμως ο Ρούντολφ μαζί με τα παιδιά τα καταφέρνει. Φτιάχνουν το μεγαλύτερο έλκηθρο του κόσμου. Το κάθε παιδί βάζει και ένα ελάφι στο έλκηθρο μας. Και μπροστά-μπροστά μπαίνει ο Ρούντολφ για να τους φωτίζει με την κόκκινη μυτούλα του στο μεγάλο ταξίδι που ξεκινάνε όλοι μαζί. Και πράγματι η παράσταση τελειώνει με όλα τα παιδιά να τραγουδάνε και να χορεύουν το τραγούδι του Ρούντολφ καθώς έχουνε πάρει το έλκηθρο και ταξιδεύουν σε όλο το χώρο και τραγουδάνε...Ρούντολφ το ελαφάκι, με μυτούλα φωτεινή.

Το «Ρούντολφ, το ελαφάκι» είναι ένα χαρούμενο event (πιο χαρούμενo δε γίνεται) με πολύ μουσική, τραγούδι, χορό (πιο πολύ μουσική, χορό, τραγούδι δεν γίνεται) και πολύ συμμετοχή των μικρών θεατών (πιο πολύ συμμετοχή δεν γίνεται).

Ρούντολφ, το ελαφάκι Διάρκεια 45-60’
 

 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Τρόποι επικοινωνίας: 

Κλείστε την δική σας παράσταση στο Τηλέφωνο 210-8656004

 

 

Διεύθυνση: 

Θέατρο ΤΟΠΟΣ ΑΛΛΟύ-ΑΕΡΟΠΛΟΙΟ, Κεφαλληνίας 17, Κυψέλη

Πόλη: 

Κόστος: 

Γενική είσοδος: 10€

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/12/2015 - 15:30
20/12/2015 - 15:30
27/12/2015 - 15:30
03/01/2016 - 15:30