Αγαπημένοι συγγραφείς ζωντανεύουν τα παραμύθια τους στον Εθνικό Κήπο

Σε μία μεγάλη σκηνή ενός παραμυθιού θα μετατραπεί τα Χριστούγεννα η Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου, όπου οι πρωταγωνιστές των γιορτών, τα παιδιά, είναι καλεσμένοι για να ακούσουν μαγικές ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων, τις οποίες διηγούνται οι ίδιοι ταξιδεύοντας τους μικρούς μας φίλους σε παραμυθένιες διαδρομές.


Πρόκειται για τον κύκλο εκδηλώσεων «Αναγνώσεις στον Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου», που παρουσιάζει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη. Οι αναγνώσεις θα ξεκινήσουν με τη συγγραφέα Άννη Θεοχάρη, η οποία θα συναντήσει τους μικρούς μας φίλους το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 11.00 για να τους διαβάσει το βιβλίο της «Για πάντα Χριστούγεννα» (εκδόσεις Λιβάνη).

Μέσα στη μικρή μας χιονόμπαλα ζει ένας χιονάνθρωπος που κάνει µία και µόνο ευχή, να βγει από τη γυάλα του και να περάσει τα Χριστούγεννα µε τους φίλους του. Παραμονή Χριστουγέννων η ευχή του γίνεται πραγµατικότητα… Όμως, θα βρεθεί μπροστά σε µια φοβερή ανακάλυψη: Τα Χριστούγεννα δεν κρατούν για πάντα! Μια συναρπαστική περιπέτεια ξεκινάει. Και λίγο πριν τα Χριστούγεννα τελειώσουν ο μικρός χιονάνθρωπος θα βρει τον τρόπο να τα κάνει να κρατήσουν για πάντα!

Τη διερμηνεία στη νοηματική θα κάνει η Ανδρονίκη Ξανθοπούλου.


Σημείο συνάντησης: Είσοδος Εθνικού Κήπου επί της Λ. Αμαλίας


Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα των αναγνώσεων.

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Διεύθυνση: 

Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου

Πόλη: 

Κόστος: 

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

05/12/2015 - 11:00