Το Γαλατικό Χωριό

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 από τις 11:00 πμ έως και τις 16:00 μμ, στο «block 33» σας περιμένει «Το Γαλατικό Χωριό» για να παρασύρει εσάς και τα παιδιά σας στο μαγικό του κόσμο.  

 
Παιδική εκδήλωση του Φιλανθρωπικού σωματείου «Οικογένεια και Παιδί» που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.
 
Οι δράσεις οι οποίες πρόκειται να διεξαχθούν θα περιλαμβάνουν παραστάσεις από animater,  Γαλάτες  που θα παίζουν και θα φωτογραφίζονται με τα παιδιά, παιδική μουσική μπάντα,  αθλητικές επιδείξεις όπως φιλικό αγώνα Ξιφασκίας, musical sport theater με κινήσεις αυτοάμυνας, καράτε κ jiu jitsu,  χορευτικές επιδείξεις όπως hip – hop και break dance, διαγωνισμό ζωγραφικής με έπαθλα για τα παιδιά, δημιουργική απασχόληση, προβολή κοινωνικών μηνυμάτων, συμμετοχή των παιδιών σε χορούς Zumba, παρουσίαση Flamengo, διαδραστική θεραπεία γέλιου για παιδιά και πολλά άλλα. 
 
Την εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα παρουσιάσει ο Δημοσιογράφος κος Μαργιόλας Διογένης.
 
Σας περιμένουν όλους για να απολαύσετε ένα αξέχαστο θέαμα, να παίξουμε και να περάσουμε ώρες χαράς και δημιουργίας αλλά και να χτίσουμε μαζί  «Το Δέντρο αγάπης του Αστερίξ» τοποθετώντας τα δικά μας γάλατα. 
 
Οι συμμετέχοντες θα είναι: το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ, Ο Αθλητικός Σύλλογος του  Άρη,  η Λέσχη Ξιφασκίας του Γυμναστικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος, η Σχολή χορού «Tk Dance studio», το Εργαστήρι Ζωγραφικής & δημιουργικής Έκφρασης «Kristiboni», η Θεατρική ομάδα «P.S theater», ο σύλλογος karatekids, το κέντρο «Beαlive Ευ ζην γελώντας», η σχολή χορού flamenco Μαρίνα Νώτη «a compass».
 
 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9
9-12

Τρόποι επικοινωνίας: 

Το Φιλανθρωπικό σωματείο "Οικογένεια και Παιδί".τηλ: 2310 502 900.

Διεύθυνση: 

«block 33» 26ης Οκτωβρίου 33, στη Θεσσαλονίκη

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος 1 Ευρώ

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

29/11/2015 - από τις 11:00 έως τις 16:00