Ταξίδι στην Τεχνολογία

 
Η Κωτσόβολος γιορτάζει τα 65 χρόνια παρουσίας στον κόσμο της τεχνολογίας διοργανώνοντας ένα μαγικό «Ταξίδι στην Τεχνολογία», ένα τεχνολογικό φεστιβάλ για όλες τις ηλικίες. Το φεστιβάλ Τεχνολογίας θα είναι ανοιχτό και δωρεάν στο κοινό!

 
Η διαδρομή από το παρελθόν προς το μέλλον δε θα μπορούσε παρά να ξεκινά με ένα «μουσείο» πολύ διαφορετικό απ’ όλα όσα έχει συναντήσει ένας επισκέπτης έως σήμερα. Μέσα από μία διαχρονική έκθεση, ο επισκέπτης θα συναντήσει τις συσκευές που έχουν σημαδέψει την καθημερινότητα από το παρελθόν έως σήμερα και θα ζήσει για λίγο στο «Έξυπνο σπίτι του Internet of Things», ενώ θα γνωρίσει και όλες τις τάσεις για τις συσκευές του αύριο.
 
Τα 65 χρόνια τεχνολογικής εξέλιξης και εξειδίκευσης στα ηλεκτρονικά προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, δεν σταματούν εδώ. Στο DNA της εταιρείας Κωτσόβολος  βρίσκεται μονίμως η ανάγκη να φέρνει πρώτη τις τεχνολογικές εξελίξεις μέσα από κάθε συσκευή, βελτιώνοντας τη ζωή και την καθημερινότητα όλων. Έτσι, μέσα από μια σειρά ξεναγήσεων, ανοιχτών στο κοινό, ο επισκέπτης θα έχει τη μοναδική ευκαιρία να περιηγηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο «Τεχνολογία του Μέλλοντος», όπου θα μάθει για τις συσκευές που θα χρησιμοποιεί... στο μέλλον, οι οποίες παρουσιάστηκαν πρόσφατα στη Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας (IFA), και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελληνική αγορά έως και ένα χρόνο αργότερα! Παράλληλα, στο χώρο «Internet of Things» ο επισκέπτης θα δει τους «έξυπνους» χώρους της κουζίνας και του σαλονιού, γνωρίζοντας τις συνδεδεμένες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους, αλλά και με το smartphone του όπου κι αν βρίσκεται!
 
Το «Ταξίδι στην Τεχνολογία» συνεχίζεται με «φεστιβαλικό» χαρακτήρα με σειρά από παράλληλες δράσεις! Συγκεκριμένα, στην αίθουσα «Δεξαμενές Καθαρισμού», θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από workshops γύρω από τημόδα με τη fashion guru και blogger Αννούσα Μελά, τη μουσική με τον παγκοσμίου φήμης Stereo Mike και τη μαγειρικήμε την αγαπημένη food blogger Εμμανουέλα Κόκκαλη!
 
Το «Ταξίδι στην Τεχνολογία» δίνει την ευκαιρία στους λάτρεις του gaming να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς PRO Evolution Soccer στο PlayStation 4, την ισχυρότερη κονσόλα στον κόσμο να αναμετρηθούν με διάσημους παίκτεςκαι να κερδίσουν πλούσια δώρα.
 
Παράλληλα, το «Ταξίδι» συναντά τη γνώση, καθώς θα δοθεί σειρά ομιλιώναπό  gurus της τεχνολογίας.
 
Το Σάββατο 14/11 το βράδυ, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει σε Avant Premiere την προβολή της ταινίας του Ντάνι Μπόιλ «Steve Jobs» με τον Μάικλ Φασμπέντερ στον ομώνυμο ρόλο για λίγους τυχερούς που θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμό μέσα από τα ψηφιακά μέσα της εταιρείας. Η πολυαναμενόμενη προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους της χώρας θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου!
Οι ενδιαφερόμενοι για τα workshops, τον gaming διαγωνισμό, τις ομιλίες και την Avant Premiere θα πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο kotsovolos.gr.
 
Από το τεχνολογικό φεστιβάλ δεν θα μείνουν παραπονούμενοι οι μικροί φίλοι της Τεχνολογίας! Θα μπορούν να πάρουν μέρος στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου καθ’ όλη της διάρκεια του 3-μέρου. Το πρόγραμμα «Ένα παραμύθι από το μέλλον» απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 4-8 χρόνων και το «Ταξίδι στην τεχνολογία» σε οικογένειες με παιδιά ηλικίας 5-12 χρόνων.  Επίσης, οι μικροί επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να βγάλουν πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες.
 
Ο εορτασμός των 65 Χρόνων της Κωτσόβολος, επιφυλάσσει στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει το Star Warsσκηνικό παρέα με την Hewlett-Packard, να φωτογραφηθεί στο retro χώρο «150 Χρόνια Pitsos» και να κάνει μία εικονική «βόλτα» με τη μάσκα Oculus! Θα μπορεί να αφήσει την ευχή του στη Βαλίτσα Ευχών για την Κωτσόβολος μπαίνοντας σε κλήρωση για να κερδίσει πλούσια δώρα!
 
Η Κωτσόβολος, μέσα από τη σειρά δράσεων που προσφέρει στο κοινό, μένει πιστή στην υπόσχεσή της πως το «Ταξίδι στην Τεχνολογία» δημιουργήθηκε για να προσφέρει δυνατές τεχνολογικές εμπειρίες και συγκινήσεις σε όλους και να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τα 65 μαγικά χρόνια της στην Ελληνική αγορά.
 
Μάθε περισσότερα στο kotsovolos.gr και στο #taxidistintexnologia.   
 
 
Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)
 
Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr ενώ απασχολεί και πάνω από 1950 εργαζόμενους.
Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.
 
Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδαhttp://corporate.kotsovolos.gr/  
 
Σχετικά με τη Dixons Carphone
Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινωνιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 40.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Εστιάζοντας στην περιήγηση των πελατών της στον ψηφιακό κόσμο, η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow. Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse, τα Currys και PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, την El Giganten, τη Gigantti και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από ευρωπαϊκά αεροδρόμια και τη Phone House στη Γερμανία, τις Κάτω Χώρες, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών είναι η Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και η Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία αλλά και αρκετές ακόμη ευρωπαϊκές αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε τοwww.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone και @DCSebJ.
 

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

5-9
9-12
12+

Τρόποι επικοινωνίας: 

Τ: 210 3475518, 210 3461589

Διεύθυνση: 

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων ,Πειραιώς 100, Γκάζι

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

13/11/2015 - από τις 10:00 έως τις 21:00
14/11/2015 - από τις 10:00 έως τις 21:00
15/11/2015 - από τις 10:00 έως τις 21:00