Η Playmobil στο AVENUE MALL Athens

Το AVENUE MALL ATHENS , το αγαπημένο εμπορικό κέντρο όλης της οικογένειας, συνεχίζει τις επιτυχημένες εκδηλώσεις που διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.

Η PLAYMOBIL , η κορυφαία, διαχρονική και πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιδικών παιχνιδιών, θα βρίσκεται στο AVENUE το Σάββατο 24 Οκτωβρίου από τη 1:00-3:00μμ για να μας παρουσιάσει το παραμύθι PLAYMOBIL Play & Give Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο γνωστός συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Αντώνης Παπαθεοδούλου θα μας παρουσιάσει μια υπέροχη ιστορία προσφοράς και αγάπης ενώ οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι τις νέες, συλλεκτικές φιγούρες ο Πυροσβέστης Φώτης και η κτηνίατρος Ζωή.

Μαζί, μία μίνι θεατρική ομάδα θα εμψυχώσει θεατρικά το παραμύθι με παιχνίδια PLAYMOBIL. Εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού σώματος, θα μιλήσουν στα παιδιά για την αξία της προσφοράς και το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, θα είναι εκεί ώστε να μπορούν όλοι οι γονείς που το επιθυμούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο site www.avenuemall.gr και στη σελίδα AVENUE MALL ATHENS στο Facebook.

Εμπορικό Κέντρο AVENUE

Λ. Κηφισίας 41-47, 151 25 Παράδεισος Αμαρουσίου

Τηλ.: 210 6100901

www.avenuemall.gr

www.facebook.com/Avenue.Mall.Athens

To AVENUE βρίσκεται, στη Λεωφόρο Κηφισίας 41-47, στο ύψος του Παράδεισου Αμαρουσίου, δίπλα στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo και στο Ολυμπιακό στάδιο και πολύ κοντά στην είσοδο - έξοδο 11 της Αττικής οδού, ενώ εξυπηρετείται από τις λεωφορειακές γραμμές της Κηφισιάς και της τοπικής του Αμαρουσίου (συγκοινωνία 010 - σύνδεση με ΗΣΑΠ), καθώς και από τον προαστιακό (ο σταθμός «Κηφισίας» βρίσκεται σε μικρή απόσταση) και παρέχει δωρεάν parking 2.000 θέσεων!«Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου!»

 

Ελάτε με τα παιδιά σας να δούμε από κοντά…

 

  • Τον συγγραφέα Αντώνη Παπαθεοδούλου που θα διαβάσει και θα χαρίσει στα παιδιά το νέο παραμύθι του.

  • Τον Πυροσβέστη Φώτη και την κτηνίατρο Ζωή από μίνι θεατρική ομάδα, που θα εμψυχώσει θεατρικά το παραμύθι με παιχνίδια PLAYMOBIL,

  • Εκπροσώπους του Πυροσβεστικού σώματος, που θα μιλήσουν στα παιδιά για την αξία της προσφοράς

  • Το ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ώστε να μπορούν όλοι οι γονείς που το επιθυμούν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες μυελού των οστών

Ετικέτες: 

info box

Για ηλικίες από: 

3-5
5-9

Πόλη: 

Κόστος: 

Είσοδος Ελεύθερη

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

24/10/2015 - από τις 13:00 έως τις 15:00