Ελεύθερη η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους το Σαββατοκύριακο

Ευκαιρία για πολιτισμό, για μικρούς και μεγάλους. Επισκεφθείτε Μουσεία και αρχιαολογικούς χώρους και δεν θα χάσετε. Κάθε άλλο.. ..Διάφορες εκδηλώσεις προγραμματίζονται και φέτος στο πλαίσιο του εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς που φέτος έχει θέμα «Βία και Ανεκτικότητα».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει συναυλίες, γιορτές, εκθέσεις, ξεναγήσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, έντυπα, προβολές ταινιών και αναπαραστάσεις που δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή με τα μνημεία με τρόπους πιο άμεσους, ευχάριστους και διασκεδαστικούς.

Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία θα είναι ελεύθερη.

Δείτε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ

Στο πλαίσιο των φετινών Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς και της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, το Μουσείο Ακρόπολης θα προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα ν’ ανακαλύψουν τα τοπία, τους ανθρώπους και τα σπουδαία αρχαιολογικά ευρήματα από τη Σαμοθράκη, με τη βοήθεια των Αρχαιολόγων-Φροντιστών του Μουσείου.

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., οι Αρχαιολόγοι-Φροντιστές θα βρίσκονται στον χώρο της περιοδικής έκθεσης «Σαμοθράκη. Τα Μυστήρια των μεγάλων θεών» για ν’ απαντούν στις ερωτήσεις των επισκεπτών...

Ετικέτες: 

info box

Κόστος: 

Είσοδος Δωρεάν

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

26/09/2015 - από τις 17:00 έως τις 20:00
27/09/2015 - από τις 17:00 έως τις 20:00