Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων στο PlayGym

 
H καλλιτεχνική Ομάδα Κοπέρνικος, μετά από 150 παραστάσεις στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού (Ελληνικός Κόσμος), παρουσιάζει την πετυχημένη, εκπαιδευτική, θεατρική παράσταση «Ο κύριος ΚΙΧ και το μυστικό κουτί των ήχων» στο PLAYGYM! 

 
Πρόκειται για μια ευρηματική παράσταση που μαθαίνει τα παιδιά να αναγνωρίζουν τα μουσικά ηχοχρώματα, ωθώντας τα να πλάσουν με τη φαντασία τους την εικόνα που κρύβεται πίσω από κάθε ήχο. Τα παιδιά συμμετέχουν καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενεργά αναγνωρίζοντας ήχους, απαντώντας σε ερωτήσεις, συμβουλεύοντας τον κύριο ΚΙΧ και βοηθώντας τον να μαγέψει τον φοβερό Μουσικόδοντα. 
 
 «Τί θα συμβεί όταν ο κύριος ΚΙΧ αποφασίσει να εγκαταλείψει την γκρίζα πόλη της Φασαρίας, ακολουθώντας την καρδιά του; Μια φυλακισμένη πριγκίπισσα, ένας τρομερός δράκος που μαγεύεται μόνο με τη μουσική και ένα μυστικό κουτί που πρέπει να γεμίσει με ξεχασμένους ήχους, ωθούν τον κύριο ΚΙΧ σε μια μαγική περιπέτεια!»
 
Ο βραβευμένος με Α’ κρατικό βραβείο συγγραφής παιδικού θεατρικού έργου, Άγγελος Αγγέλου μαζί με τον ταλαντούχο ηθοποιό Λευτέρη Ελευθερίου, πάντα με βασικά τους «υλικά» το χιούμορ, την περιπέτεια και τους ήχους, δημιουργούν μια μαγική παράσταση που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!
 
Ηθοποιοί: Λευτέρης Ελευθερίου, Άγγελος Αγγέλου
Κείμενο: Άγγελος Αγγέλου, Έμη Σίνη
Σκηνοθεσία-Σκηνικά - Κουστούμια: Ομάδα Κοπέρνικος
Κίνηση: Θάνος Δασκαλόπουλος
Επιμέλεια μουσικής - Ήχοι: Άγγελος Αγγέλου
Αφίσα: Κωνσταντίνος Γρωργαντάς
Φωτογραφίες: Γιάννης Σταθόπουλος
 
Η διάρκεια της παράστασης είναι 60 λεπτά χωρίς διάλειμμα. 
Ηλικίες: 2,5+
 
 
Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 21 300 500 89
Για περισσότερες πληροφορίες: http://blog.playgym.gr
 

Εργαστήρι Ψυχοκινητικής | PlayGym, Γαρυττού 166 Β – Αγία Παρασκευή 153 43

 
 

Ετικέτες: 

info box

Πόλη: 

Κόστος: 

Κόστος: 7€ το άτομο

Ημερ/νία διεξαγωγής: 

04/10/2015 - 11:30