Εκδηλώσεις για παιδιά

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα τμήματα ενηλίκων, εφήβων και παιδιών στο εργαστήρι θεάτρου της ηθοποιού Αννέτας Κορτσαρίδου, «Ο Κύκλος της Μελπομένης».

Ο περσινός κύκλος έκλεισε δημιουργικά, γεμάτος μαθήματα, ανοιχτές παρουσιάσεις όλων των τμημάτων του εργαστηρίου αλλά και πρωτότυπες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. «Ο Κύκλος της Μελπομένης» ανοίγει πάλι φέτος  - για τρίτη χρονιά - και υποδέχεται ενήλικες, εφήβους και παιδιά, που ενδιαφέρονται να «παίξουν» ένα ομαδικό παιχνίδι. Να «παίξουν» θέατρο. Αναλυτικά, τα φετινά τμήματα του εργαστηρίου:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Παιδική θεατρική παράσταση, βασισμένη στο κλασσικό παιδικό μυθιστόρημα τoυ Hector Malot, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά σε σκηνοθεσία Αθανασίας Καλογιάννη.

Μια περιπέτεια για όλες τις ηλικίες γεμάτη χρώμα, τρυφερότητα και ευαισθησία. Ένα βιβλίο-ύμνος στην ανιδιοτελή αγάπη, αλλά και στην δύναμη του ανθρώπου να επιτυγχάνει τους στόχους του παρά τις δυσκολίες και τις ατυχίες της ζωής, που ανοίγει παράθυρα στην ελπίδα και την επιμονή απέναντι στην αέναη μάχη του ανθρώπου για επιβίωση, όταν όλα γύρω του καταρρέουν.

Κατοχύρωσε την θέση σου κάνοντας την εγγραφή σου μέσα στον Σεπτέμβριο και γίνε μέλος της μεγάλης ομάδας μας.

Επίλεξε ανάμεσα στα μοναδικά τμήματά:

Μαθήματα Ρομποτικής

Μαθήματα Προγραμματισμού

Μαθήματα 3D σχεδίασης και εκτύπωσης

Για περισσότερες πληροφορίες:

Robot Set Go
Μεγάλου Αλεξάνδρου 68,
Τρίλοφος, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2392 400 370

Επιμέλεια: Ελένη Βλάχου

O Λαογραφικός χορευτικός όμιλος Λυρίτες σε συνεργασία με την Καίτη Κουλλιά ,θα ξεκινήσουν στη νέα χρονιά που έρχεται, τη δημιουργία της παιδικής χορωδίας τραγουδιού "Λυρίτες".

Κοινή τους επιθυμία και όραμα είναι τα παιδιά να αγαπήσουν το παραδοσιακό τραγούδι, να ανακαλύψουν τον πλούτο και την ομορφιά της παράδοσης μας, αλλά και να αγκαλιάσουν νεότερα τραγούδια, σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών, που εμπνεύστηκαν από αυτή.

Ο πολυμήχανος Οδυσσέας «ταξιδεύει» στη Θεσσαλονίκη και στο NOESIS και η «Οδύσσεια», η πιο συναρπαστική ιστορία του κόσμου, ζωντανεύει στο κορυφαίο  θεματικό πάρκο που έχει γίνει στην Ελλάδα και θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστοπούλου, ανεβάζει το γνωστό λαϊκό και αγαπημένο παραμύθι των μικρών μας φίλων "Ο παπουτσωμένος γάτος".

Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά στον πρώτο και τον δεύτερο γιο ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα γάτο. Ο γάτος δεν είναι ένας κοινός γάτος, αλλά ένας πολύ ιδιαίτερος, που μιλάει σαν άνθρωπος. Φοράει μπότες και πάνω από όλα είναι έξυπνος.

Αν και αρχές φθινοπώρου, η… θερμοκρασία ανεβαίνει στην 84η ΔΕΘ, που μέρα με τη μέρα προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο. Πόλος έλξης έχει γίνει το περίπτερο της Ινδίας, όπου τα χρώματα πρωταγωνιστούν, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν την Τιμώμενη Χώρα.

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επίσης το αφιέρωμα Digital Greece, μια πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και της ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με τους Industry Disruptors-Game Changers, στα περίπτερα 12 και 6. Περισσότερες από 300 startups παρουσιάζουν τις ιδέες τους και οραματίζονται ένα διαφορετικό μέλλον.

Σελίδες