Διαγωνισμός για δύο σετ ημερολογίων 2024 Ημερολόγιο Καλοτυχίας «Ευχές & παινέματα» και ημερολόγιο Προσωπικής Ανάπτυξης από τις εκδόσεις Μύρτος !

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μύρτος δίνει την ευκαιρία σε δύο αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα σετ ημερολογίων Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2024 «Ευχές & παινέματα» (με δώρο ένα γούρι για Καλή Χρονιά)και Ημερολόγιο Προσωπικής Ανάπτυξης «Happy Choices - Make People Happy» από τις εκδόσεις Μύρτος.


Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Μύρτος στο facebook:
https://www.facebook.com/Εκδόσεις-Μύρτος-848480751874033/

2) να κάνετε Like  στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:
https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές/ιες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για την παραλαβή του δώρου τους με courier, αρκεί να στείλουν αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.
 
Τo σετ δώρου του διαγωνισμού :

Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2024 «Ευχές & παινέματα»

«Ευχές & παινέματα» που αναβλύζουν αγάπη, που ξυπνούν αναμνήσεις και συναισθήματα, που μοσκοβολούν νοσταλγία, ζωντανεύουν μέσα από τις σελίδες του ημερολογίου Καλοτυχίας 2024 των Εκδόσεων Μύρτος για να μας χαρίσουν αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα.

Τι είναι οι ευχές, από πού πηγάζουν και ποιο σκοπό εξυπηρετούν; Έχουν δύναμη οι ευχές; Η δύναμή τους είναι άραγε πραγματική; Μια ευχή αληθινή από καρδιάς έχει περισσότερη δύναμη από χιλιάδες λόγια; Τι πίστευαν παλιά οι άνθρωποι; Μήπως με τις ευχές που έδιναν και έπαιρναν εξέφραζαν την ελπίδα και τις προσδοκίες τους για μια καλύτερη ζωή;

Οι άνθρωποι εύχονταν πάντα για μικρά, μεγάλα, καθημερινά, σημαντικά ή ασήμαντα γεγονότα καθώς και σε μυστήρια της εκκλησίας μας και σε εορταστικές ημέρες. Μια γλυκιά κουβέντα, ένας ενθαρρυντικός λόγος, δυο - τρεις ευχές που προσφέρονται αυθόρμητα, λόγια γεμάτα τρυφερότητα, καλοσύνη και αισιοδοξία ήταν πολλές φορές αρκετά για να κάνουν τον συνάνθρωπό τους να νιώσει καλύτερα.

Ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο ανακαλύψαμε αληθινούς θησαυρούς, καλότυχες ευχές και παινέματα που αξίζει να ξαναθυμηθούμε, ώστε να μη σβήσουν, να μη χαθούν ποτέ από τη μνήμη μας και συνάμα να αποτελέσουν μονοπάτια ζωής, πυξίδα, φάρο έμπνευσης και γνώσης που θα πλουτίσουν τις επόμενες γενιές.

Υγεία, χαρά, ευτυχία, ευλογία…, μαγικές, όμορφες λέξεις, που περικλείονται στις ευχές και έχουν αξία ανεκτίμητη στη ζωή του καθενός μας.

Ας μαζέψουμε όσες περισσότερες ευχές μπορούμε, τις χρειαζόμαστε σε κάθε ξεκίνημα, σε κάθε προσπάθειά μας. Είναι όμορφο να δεχόμαστε ευχές, μα πιο όμορφο είναι να στέλνουμε. Ευχές που θα χαρίσουν ένα χαμόγελο αισιοδοξίας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, υπενθυμίζοντάς τους ότι δεν είναι μόνοι.

Κάντε τώρα μια καλότυχη ευχή και η μαγεία θα ξεδιπλωθεί. Γιατί το καλό υπάρχει γύρω μας, υπάρχει παντού κι έρχεται στη ζωή μας από το πουθενά.


 

Ημερολόγιο προσωπικής ανάπτυξης 2024

«Happy Choices - Make People Happy»

Όλα ξεκινούν με μια απλή ερώτηση: «Είσαι ευτυχισμένη;». Εάν όχι, η Χριστίνα Πίκουλα για 5η συνεχόμενη χρονιά δίνει το ετήσιο ραντεβού της με τα ράφια των βιβλιοπωλείων με ένα ακόμα πιο ενδυναμωτικό ημερολόγιο προσωπικής ανάπτυξης.

Για πόσο καιρό ακόμα θα αφήνεις τα πράγματα στην τύχη; Τα όνειρα, την εξέλιξή σου και τις αλλαγές που τόσο επιθυμείς, αλλά δεν ξέρεις πώς να τις φέρεις στη ζωή σου.

Δεν φτάνει να θέλεις κάτι αρκετά, χρειάζεται και να είσαι συνεπής με τον εαυτό σου σε καθημερινή βάση. Το Ημερολόγιο Happy Choices - Make People Happy που κυκλοφορεί και φέτος από τις Εκδόσεις Μύρτος, θα σε βοηθήσει ακριβώς σε αυτό, να χτίσεις συνέπεια και να αποκτήσεις εμπιστοσύνη απέναντι στον εαυτό σου. Ποιος θα σε βοηθήσει να γίνεις ευτυχισμένη, να έχεις αφθονία και να χτίσεις τα όνειρά σου απολαμβάνοντας την καθημερινότητά σου; Η απάντηση βρίσκεται στη γυναίκα που αντικρίζεις καθημερινά στον καθρέφτη σου. Εσύ!

Μάθε από το παρελθόν και βάλε στόχους για το μέλλον. Μαζί με το Ημερολόγιο Happy Choices - Make People Happy, κέρδισε χρόνο και δώσε αξία στη στιγμή σου ακούγοντας την εσωτερική σου φωνή.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μύρτος» σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Πληροφορίες στο τηλ. 210-80 28 828, info@myrtosbooks.gr, www.myrtosbooks.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ -Αθηνα
  2. ΛΙΑΡΟΥ ΕΛΕΝΗ - Ηλιουπολη - ΑΤΤΙΚΗΣ