Διαγωνισμός για μία αντιρυτιδική κρέμα ματιών Anti – Wrinkle Effect Eye Cream της Frezyderm από το Φαρμακείο ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε

Μία τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει  από το Φαρμακείο ΣΦΕΤΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.(ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ ΓΡ ΛΑΜΠΡΑΚΗ 161, τηλ.  2310 953 334) και  το www.pharmacytimes.gr  σε συνεργασία με το  pamebolta.gr , μία αντιρυτιδική κρέμα ματιών Anti – Wrinkle Effect Eye Cream της Frezyderm !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Η αντιρυτιδική κρέμα ματιών Anti – Wrinkle Effect Eye Cream της Frezyderm, πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρή επιδερμίδα στην περιοχή γύρω από τα μάτια:

α) μόνο πρωί ;

ή

β) πρωί και βράδυ;

2) Like στη σελίδα του pharmacytimes.gr  στο facebook
https://www.facebook.com/Pharmacytimesgr

3) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια θα ειδοποιηθεί ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα  παραλάβει η ίδια το δώρο της από το φαρμακείο Κωνσταντίνος Δ. Σφέτσας (Γρηγορίου Λαμπράκη 161 – τ.κ. 54352 – Θεσσαλονίκη, τηλ: 2310 536.883 & 2310 953.334).

Λίγα λόγια για το δώρο του διαγωνισμού:

Anti-Wrinkle Effect Eye Cream της Frezyderm

ΠΕΡΙΓΡΑΦH:

Αντιρυτιδική κρέμα για την περιοχή γύρω από τα μάτια ,που μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα και αυξάνει το κολλαγόνο, ώστε να αποκτήσετε άμεσα βλέμμα νεανικό και ξεκούραστο Μελέτες: Δερματολογικά και Οφθαλμολογικά ελεγμένο Δράση - Ενεργά Συστατικά: • καταπολέμηση ρυτίδων και λεπτών γραμμών (Argania) • προστασία κολλαγόνου (Phospholipids) • ελαστικότητα και σφρίγος (Tetrapeptide).

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Active Ingredients:
• Reduction of wrinkles and fine lines (Argania)
• collagen protection (Phospholipids)
• elasticity and vigor (Tetrapeptide).

Επικοινωνία:

Κωνσταντίνος Δ. Σφέτσας
Γρηγορίου Λαμπράκη 161 – τ.κ.  54352 - Θεσσαλονίκη
τηλ: 2310 536 883 & 2310 953 334
fax: 2310 508 605
e-mail: sfetsaspharmacy@hotmail.com

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Συμεωνίδου Χαρά -Θεσσαλονίκη