Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα παιχνίδι «Μεγάλο Αγρόκτημα» από την εταιρεία PLAYMOBIL!

Tο pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία PLAYMOBIL δίνει την ευκαιρία σ’ένα τυχερό παιδάκι ηλικίας 4+ να κερδίσει ένα παιχνίδι «Μεγάλο Αγρόκτημα», το οποίο ανήκει στη 2η σειρά παιχνιδιών, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό !

Έγκυρες, ύστερα από έλεγχο, θα θεωρούνται οι συμμετοχές των αναγνωστών στο διαγωνισμό που θα κάνουν :

1) Like στη σελίδα της εταιρείας PLAYMOBIL στο facebook:

https://www.facebook.com/PlaymobilHellas

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

3)κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποιος είναι ο κωδικός του συγκεκριμένου προϊόντος;

α) 77248

ή 

 β) 71248

 

και 4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής θα λάβει   το δώρο του/της  με courier, αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά του/της  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου:

Μεγάλο Αγρόκτημα

Με καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, υπνοδωμάτιο, στάβλο και πολλά ζωάκια. Η αγελάδα διαθέτει βελούδινες κηλίδες.

Διαστάσεις: 29 x 22 x 25 εκ. (ΜxΠxΥ).

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4+ ετών.

Η συνεισφορά της PLAYMOBIL για ένα πιο βιώσιμο μέλλον

«Μετά τη Wiltopia τώρα και η νέα σειρά PLAYMOBIL Αγρόκτημα κατασκευάζεται από 80% ανακυκλωμένο πλαστικό κατά μέσο όρο.

Χάρη σε μία εντατική διαδικασία ανάπτυξης μπορούμε να επιτύχουμε την αντοχή και τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας της PLAYMOBIL με πιο βιώσιμο τρόπο. Με το σύνθημα "Ας δράσουμε πιο υπεύθυνα", συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για τη βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής των παιχνιδιών μας, με σκοπό την προστασία του πλανήτη και του μέλλοντος των παιδιών μας».

PLAYMOBIL HELLAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε

Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων
145 64 Κηφισιά Αττικής
τηλ: 210-80 00 018
fax: 210-80 79 249
e-mail: info@playmobil.gr
https://www.playmobil.gr

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.