Διαγωνισμός για ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «ΖΙΤΟ! –Zombie Kidz» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα επιτραπέζιο παιχνίδι «ΖΙΤΟ! –Zombie Kidz».

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους   στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια που κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια είναι εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου θα γίνει με courier, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/

Ας γνωρίσουμε το δώρο του διαγωνισμού:

ΖΟΜΠΙ εισβάλλουν στο σχολείο σου! Μάζεψε τους φίλους σου για να παίξετε αυτό το παιχνίδι συνεργασίας και σχεδιάστε την καλύτερη στρατηγική για να εξοντώσετε αυτά τα βρομερά πλάσματα! Όσο περισσότερες παρτίδες παίζετε τόσο περισσότερο το παιχνίδι μεταμορφώνεται! Εκτελέστε ειδικές αποστολές και σημειώστε την πρόοδό σου με αυτοκόλλητα! Ανοίξτε μυστικούς φακέλους που θα εξελίξουν το παιχνίδι σας!

Σειρά

ZITO!

Κατασκευαστής

 

Hλικία

ZITO! GAMES

 

7-8, 18+

 

Φύλο

Αγόρι, Κορίτσι


Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Πλέσσα Κατερίνα -Μαρούσι Αττικής