Διαγωνισμός για δύο σετ σημειωματάριο γονέα & κουτί ζωγραφικής «Super τέλειοι μονόκεροι» από τις εκδόσεις Susaeta !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Susaeta δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα σετ σημειωματάριο γονέα Boncahier Portugal 4 & κουτί ζωγραφικής «Super τέλειοι μονόκεροι»  !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα των εκδόσεων Susaeta στο facebook:

https://www.facebook.com/Susaeta.gr/

2)Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν οι νικητές/ιες είναι από την Αθήνα, θα λάβουν οι ίδιοι το δώρο τους από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Susaeta (Ακαδημίας 85, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ. 210- 38 01 067), διαφορετικά, εάν είναι από άλλη πόλη της Ελλάδος θα το λάβουν  με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του σετ δώρου:

Σημειωματάριο Boncahier Portugal 4

Για σκέψεις, σημειώσεις, ιστορίες, ποιήματα, συνταγές και για ό,τι άλλο θέλεις να καταγράφεις! Μπορείτε να δείτε την εσωτερική σελίδα εδώ: http://issuu.com/susaetahellas/docs/0005-04

 

Σειρά:

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ BONCAHIER

Διαστάσεις:

13,5 x 18,2 εκ.

Σελίδες:

144

Ηλικία:

Για όλες τις ηλικίες

Εξώφυλλο:

Σκληρό με μαγνητικό κλείσιμο

ISBN:

978-84-16055-31-9

Barcode:

9788416055319

Τιμή: 9,99 ευρώ

Κουτί ζωγραφικής «Super τέλειοι μονόκεροι»

Σε αυτό το υπέροχο κουτί θα βρεις ένα μπλοκ ζωγραφικής 32 σελίδων με χαριτωμένες εικόνες, για να τις φωτίσεις με τα χρώματα που θέλεις. Σε όλες πρωταγωνιστούν οι μονόκεροι και οι μαγικοί τους φίλοι. Χάρη στις 16 κηρομπογιές, που έχουν σχήμα μονόκερου και μπαίνουν εύκολα η μία πάνω από την άλλη, θα δημιουργήσεις τα πιο όμορφα σκηνικά με γοργόνες, μονόκερους, νεράιδες, δρακάκια, ουράνια τόξα, λαχταριστά κεκάκια, καρδούλες και πολλά άλλα!

 

Σειρά:

Ζωγραφομανία!

Πρώτη έκδοση:

09/01/2023

Διαστάσεις:

23 x 29 x 3 εκ.

Σελίδες:

64 + 16 κηρομπογιές

Ηλικία:

3+ ετών

Εξώφυλλο:

Κουτί που περιέχει μπλοκ ζωγραφικής και κηρομπογιές σε σχήμα μονόκερου, που στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη

ISBN:

978-960-617-843-6

Barcode:

9789606178436

Τιμή: 11,00 ευρώ

 

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.