Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου «Η Ιλαρά και ο Φαρμάκης» από τις εκδόσεις Θερμαϊκός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τον Ιανό και τις εκδόσεις Θερμαϊκός δίνει την ευκαιρία σ’ ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα αντίτυπο του παιδικού βιβλίου  «Η Ιλαρά και ο Φαρμάκης» !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής απλή ερώτηση:

Ποια είναι η τιμή του συγκεκριμένου παιδικού βιβλίου;

α) 15,00 ευρώ;

ή

β) 13,50 ευρώ ;

και που θα κάνουν:

Like στη σελίδα των εκδόσεων Θερμαϊκός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/people/Εκδόσεις-Θερμαϊκός-Thermaikos-Publications/100064343881167/

Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και που τέλος, θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους   στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Εάν ο/η νικητής/ια είναι από την Αθήνα θα λάβει το δώρο του από τον Ιανό της Αθήνας (Σταδίου 24, τ.κ. 105 56, Αθήνα, τηλ. 210-32 17 917). Εάν είναι από τη Θεσσαλονίκη θα το λάβει από τον Ιανό Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 7, τ.κ. 546 24, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 277 004), ενώ αν είναι από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας θα το λάβει με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του παιδικού βιβλίου «Η Ιλαρά και ο Φαρμάκης»:

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το νέο παιδικό βιβλίο της Ευρύκλειας Καραγιαννίδου, με τίτλο «Η Ιλαρά & ο Φαρμάκης. Μια μάχη για τη ζωή», σε εικονογράφηση της Ειρήνης Σκούρα. Το βιβλίο αυτό μας ταξιδεύει στον κόσμο της γνώσης και δίνει απαντήσεις με άμεσο, τρυφερό και σαφή τρόπο σε όλες εκείνες τις ερωτήσεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν αρρωσταίνουμε και χάνουμε τη διάθεσή μας. Ένα παιδικό βιβλίο για παιδιά από 5 ως 105 χρονών, που μας φέρνει σε επαφή με τους ιούς και τα φάρμακα, αποτελώντας έναν χρήσιμο πρώτο οδηγό για ανήσυχους αναγνώστες.

Διαστάσεις

21x29

ISBN

978-618-5607-10-4

Μέρα Κυκλοφορίας

27 Μάϊου 2022

Σελίδες

72

Ηλικία

6 - 8

Εκτός Κυκλοφορίας

Όχι

Εικονογράφος

ΣΚΟΥΡΑ ΕΙΡΗΝΗ

Συγγραφέας

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΥΡΥΚΛΕΙΑ

Εκδότης

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ


 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Αναστασίου Σοφία- ΑΘΗΝΑ/ΠΑΓΚΡΑΤΙ