Διαγωνισμός για 20 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση:Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης της Μαρί Κωνσταντάτου

Το pamebolta.gr προσφέρει από μία διπλή πρόσκληση σε 20 αναγνώστες για την παιδική θεατρική παράσταση "Το Πάρτυ! Μάικ ο Φασολάκης της Μαρί Κωνσταντάτου" 


Περιγραφή δώρου 
 
 • 10 διπλες προσκλησεις για το Σαββατο 21/1 στις 12:00
 • 10 διπλες προσκλησεις για την Κυριακη 21/1 στις 12:00
 
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν για το δώρο ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο  Θέατρο , είκοσι λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της παράστασης, προκειμένου να λάβουν τις προσκλήσεις από το ταμείο του συγκεκριμένου Θεάτρου.
 
Λίγα λόγια για την παράσταση:

«Το Πάρτυ!», η νέα περιπέτεια της σειράς των τρυφερών ιστοριών της Μαρί Κωνσταντάτου, με πρωταγωνιστή τον γνωστό σε όλους μας Μάικ, φέρνει ξανά τον αγαπημένο Φασολάκη και την παρέα του στο θεατρικό σανίδι, στο Θέατρο ΗΒΗ, από τις 19 Νοεμβρίου.

Μια υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, ένα παιδικό μιούζικαλ, γραμμένο με σεβασμό και αγάπη για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε σκηνοθεσία της Σοφίας Σπυράτου. Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη, ο Ρένος Ρώτας και στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου. Επί σκηνής 10 ηθοποιοί, τραγουδιστές και ακροβάτες χαρίζουν ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα στους μικρούς θεατρόφιλους.

Το νέο αυτό ταξίδι στον κόσμο του Μάικ, «Το Πάρτυ!», επιφυλάσσει στους μικρούς μας φίλους απρόσμενες συναντήσεις! Ο χαρισματικός Τάκης Ζαχαράτος, καθώς και η Μαρί Κωνσταντάτου που “έδωσε ζωή” στον αγαπημένο μας Μάικ, θα εμφανίζονται μέσω οθόνης, σε ρόλο - έκπληξη!

Μαζί με την πολύπειρη και καταξιωμένη στο είδος του μιούζικαλ και του παιδικού θεάτρου, σκηνοθέτη και χορογράφο Σοφία Σπυράτου, συμπράττει μία σπουδαία δημιουργική ομάδα συντελεστών. Την πρωτότυπη μουσική σύνθεση αναλαμβάνει ο Θοδωρής Μαραντίνης, τα σκηνικά της παράστασης υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη και τα κοστούμια ο Γιώργος Σεγρεδάκης. Στα βίντεο και τα κινούμενα γραφικά βάζει τη σφραγίδα του ο Νίκος Σούλης.

Ένα έργο με χιούμορ, μουσική, χορευτικά, προβολές, εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, που στοχεύει στην μετάδοση των πιο σημαντικών μηνυμάτων για τα σύγχρονα παιδιά. Μηνύματα για την αγάπη, την αξία της φιλίας, της οικογένειας, της οικολογίας, του σεβασμού στα ζώα και το περιβάλλον, αλλά και την δύναμη της αποδοχής και της αλληλεγγύης.

«Το Πάρτυ!» είναι βασισμένο στην σειρά βιβλίων, με τίτλο «Μάικ ο Φασολάκης». 11 βιβλία που κυκλοφορήσαν πριν από χρόνια, μεταφράστηκαν στα αγγλικά, σέρβικα και κινέζικα και λάτρεψαν τα παιδιά! Η μεγάλη επιτυχία των βιβλίων οδήγησε τη Μαρί Κωνσταντάτου, στο να γράψει το πρώτο της θεατρικό έργο με τίτλο «Οι Περιπέτειες του Μάικ!», ένα μιούζικαλ που ανέβηκε στο θέατρο και περιόδευσε σε ολόκληρη την χώρα, με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ελάτε μαζί μας σε αυτή την μοναδική περιπέτεια του Μάικ και της παρέας του,
γιατί «Το Πάρτι» τώρα αρχίζει!

 


Το Πάρτυ!

Μάικ ο Φασολάκης

Η θρυλική παιδική παράσταση σε κείμενο της Μαρί Κωνσταντάτου, έρχεται ξανά για να μας ταξιδέψει στις νέες περιπέτειες του Μάικ Φασολάκη!

Θέατρο ΗΒΗ

από τις 19 Νοεμβρίου

Κείμενο: Μαρί Κωνσταντάτου

Σκηνοθεσία - Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Μουσική: Θοδωρής Μαραντίνης

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη

Κοστούμια: Γιώργος Σεγρεδάκης

Video Art: Νίκος Σούλης

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης
Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή
Graphic design: Indigo Creative

Στον ρόλο του Μάικ Φασολάκη, ο Ρένος Ρώτας

Στον ρόλο της Αγάπης, η Άννα Μάγκου

Παίζουν (αλφαβητικά):

Αντώνης Βλάχος, Αθηνά Γιακεζόγλου, Γιάννης Ζαράγκαλης,
Νάνσυ Κατσαρού, Γιάννης Σμέρος, Κατερίνα Σούσουλα,
Κωστής Τσιαμάγκας, Δημήτρης Ψύλλος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Σάββατο - 11:30 & 13:30
Κυριακή - 11:30 & 13:30

Διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

 • 10 διπλες προσκλησεις για το Σαββατο 21/1 στις 12:00
 1. Γιάννης Κοντακος 
 2. Καλτσάκα Ελένη 
 3. ΝΤΟΥΚΛΑΝΙΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ 
 4. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚοΛΕΤΤΑ 
 5. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΥ ΒΙΚΗ 
 6. ΜΩΥΣΟΓΛΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ 
 7. ΒΟΥΛΤΣΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 
 8. κιοιλογλου πολυανθη 
 9. Κατσώλη Ευη 
 10. Μανούρη Κορινα
 • 10 διπλες προσκλησεις για την Κυριακη 21/1 στις 12:00
 1. Αναστασία Τσιμπιδη 
 2. Τσιμπιδη Δήμητρα 
 3. ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 
 4. Σιμώνη Φανή 
 5. ΣΕΧΑΙ ΑΝΝΑ 
 6. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ 
 7. Ευαγγελια Ευμορφουτσικου
 8. ΣΟΥΣΑΝΗ ΓΩΓΩ 
 9. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
 10. Καλύβα Γωγώ