Διαγωνισμός για 20 δωράκια από την ταινίας "ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ"

To pamebolta.gr  σε συνεργασία με την feelgood entertainment δίνει την ευκαιρία σε 10 αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από δύο δωράκι της κινηματογραφικής ταινίας  " ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ " που ξεκινά στους κινηματογράφους στις 1 Δεκεμβρίου 2022

Οι είκοσι νικητές/ες θα πρέπει μόλις  δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) το  τηλ. επικοινωνίας τους.

 

Τα δωράκια μας

10 sticker scene books 

 

10 A5 colouring sets

Λίγα λόγια για την ταινία που ξεκινά στους κινηματογράφους στις 1 Δεκεμβρίου 2022:


Βασισμένη στα παιδικά βιβλία “Lyle, Lyle Crocodile” του Bernard Waber, η νέα live – action μουσική κωμωδία «Λάιλ, Ο Φίλος Μου Ο Κροκόδειλος», συστήνει τον αγαπημένο χαρακτήρα στο κοινό.

Όταν η Οικογένεια Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους.

Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ (με τη φωνή του Shawn Mendes), έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική.

Οι δυο τους γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Λάιλ απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Λάιλ, Hector P. Valenti (Javier Bardem) να αποδείξουν στον κόσμο ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.

Σκηνοθεσία: Will Speck και Josh Gordon

Πρωταγωνιστούν: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman. Στην ερμηνεία του Λάιλ, ο Shawn Mendes

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Δημητράκη  Εύη 
  2. Κωστή Κατερίνα
  3. Προσινού Αννα
  4. Τσοπελάκης Πέτρος
  5. Μητροπάνου Μαρία
  6. Χρηστάκης Γιάννης
  7. Πλωστακη Βασιλική 
  8. Παπακωσταντινου Φωτεινή 
  9. Λακος Γιάννης
  10. Ανταγνώστου Βαλάντω