Διαγωνισμός για 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ"

To pamebolta.gr  σε συνεργασία με την feelgood entertainment δίνει την ευκαιρία σε 20 αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας  " ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ " που θα την απολαύσουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 12:00 μ.μ., ( ωρα προσέλευσης 11:30) κινηματογράφος ΑΘΗΝΑΙΟΝ

Οι είκοσι νικητές/ες θα πρέπει μόλις  δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Επίσης, θα πρέπει να βρίσκονται στις 11:30 μ.μ. στο μέρος που θα τους πούμε και να αναφέρουν το όνομά τους στην είσοδο του σινεμά για να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Λίγα λόγια για την ταινία που ξεκινά στους κινηματογράφους στις 1 Δεκεμβρίου 2022:


Βασισμένη στα παιδικά βιβλία “Lyle, Lyle Crocodile” του Bernard Waber, η νέα live – action μουσική κωμωδία «Λάιλ, Ο Φίλος Μου Ο Κροκόδειλος», συστήνει τον αγαπημένο χαρακτήρα στο κοινό.

Όταν η Οικογένεια Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους.

Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ (με τη φωνή του Shawn Mendes), έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική.

Οι δυο τους γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Λάιλ απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Λάιλ, Hector P. Valenti (Javier Bardem) να αποδείξουν στον κόσμο ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.

Σκηνοθεσία: Will Speck και Josh Gordon

Πρωταγωνιστούν: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman. Στην ερμηνεία του Λάιλ, ο Shawn Mendes

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

 1. Κουσιόυρης Κώστας
 2. Μπόλκας Δημήτρης 
 3. Τοκατλιδου Ειρήνη
 4. Αρμάου Παρασκευή 
 5. ΜΑΓΓΙΩΡΗ Σοφία 
 6. ΜΙΧΑΗΛ ΠΕΤΡΟΥΛΛΑ  
 7. ΜΑΤΣΗ ΕΛΕΝΗ  
 8. Σωτηροπούλου Σοφία  
 9. ΔΕΛΑΚΟΣ ΛΟΥΚΆΣ  
 10. Πετρουτσοπούλου Διαλεγμένη 
 11. Κοτιδη Αλικη  
 12. Ζαφειρατου Ελένη 
 13. Τσιτσοπουλου Κυριακη 
 14. ΣΥΡΟΣ αθανασιΟΣ  
 15. Αλεξιαδου Αριαδνη   
 16. Κοσσόβας Απόστολος 
 17. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ  
 18. ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΜΑΡΙΑ  
 19. Ζαχαράκη Δέσποινα  
 20. Αγγελοπούλου Παρασκευή