Διαγωνισμός για 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση με μαριονέτες «Passages» από Εργαστήρι Μαιρηβή !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το Εργαστήρι Μαιρηβή δίνει την ευκαιρία 4(τέσσερις) τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση με μαριονέτες «Passages», του Ισπανού μαριονετίστα Toni Zafra για παιδιά, εφήβους και ενήλικες και πιο συγκεκριμένα:

2 διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στις 8 μ.μ.

2 διπλές προσκλήσεις για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στις 12 το μεσημέρι.

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα του Εργαστηρίου Μαιρηβή στο facebook:

https://www.facebook.com/kouklotheatromairivi/

2)Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι 4(τέσσερις) νικητές θα παραλάβουν τις διπλές προσκλήσεις τους από το Κουκλοθέατρο «Εργαστήρι Μαιρηβή»,(Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή, Αθήνα, τηλ. 210-52 22 181, κιν. 6942 420 062), απλά θα πρέπει να βρίσκονται στον συγκεκριμένο χώρο δέκα λεπτά νωρίτερα από την έναρξη της κάθε παράστασης.

Λίγα λόγια για την παράσταση με μαριονέτες «Passages», του Ισπανού μαριονετίστα Toni Zafra για παιδιά, εφήβους και ενήλικες:

Με μαριονέτες από την Ισπανία συνεχίζονται και τον Νοέμβριο οι παραστάσεις, στο πλαίσιο του «9ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Αφήγησης» στο «Εργαστήρι Μαιρηβή».
 
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ. και την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στις 12 το μεσημέρι, ο καταξιωμένος Ισπανός μαριονετίστας Toni Zafra, έρχεται με τις μαριονέτες του και την παράσταση “Passages” στο «Εργαστήρι Μαιρηβή» Κουκλοθέατρο (Σαχτούρη 4, Ψυρρή). 
 
Ο Toni Zafra υπηρετεί την τέχνη της παραδοσιακής μαριονέτας από το 1980.
Ο θίασός του οργανώνει παραστάσεις και εργαστήρια πάνω στην τέχνη της δημιουργίας και του χειρισμού παραδοσιακής μαριονέτας και κουκλοθεατρικών αντικειμένων. Στόχος του θιάσου είναι να κρατήσει ζωντανή αυτή την αιώνια τέχνη ανάμεσα στους νέους κουκλοπαίκτες, εμποδίζοντας έτσι την πλήρη εξαφάνιση και τη λήθη της.
 
Toni Zafra (Ισπανία) – 19 & 20/11/2022
"Passages" - Παράσταση με μαριονέτες
για παιδιά, εφήβους, ενήλικες
 
Μια παράσταση με μαριονέτες εμπνευσμένη από τον μποέμικο κόσμο του τσίρκου, που αποκαλύπτει παραδοσιακές τεχνικές οι οποίες έχουν διαφυλαχθεί εδώ και χρόνια από πολλές γενιές κουκλοπαικτών. Οι μαριονέτες - μικροί χαρακτήρες, «ανθρώπινα όντα», ζώα και πράγματα γράφουν τη δική τους ιστορία μέσα από την αληθινή τους γλώσσα, την κίνηση. 
Μια παράσταση δομημένη από ιστορίες, χωρίς λόγο, απλή, ποιητική και πολύ διασκεδαστική, βασισμένη σε τεχνικές παραδοσιακού κουκλοθέατρου του 18ου και του  19ου αιώνα, που ενθουσιάζει το παιδικό, αλλά και το ενήλικο κοινό.
 
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.
- Μειωμένο: 8 ευρώ.
- Μέλη Unima: 6 ευρώ.
- Ειδικές τιμές για ομάδες.
 
 
Κουκλοθέατρο “Εργαστήρι Μαιρηβή”, 
Σαχτούρη 4 & Σαρρή, Ψυρρή,
Αθήνα 
τηλ. 210-52 22 181, κιν. 6942 420 062

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022, στις 8 μ.μ.

  1. Λυδια Δεδικουση - Αλιμος
  2. Παπαχριστόπουλος Βασίλης -Αθήνα

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στις 12 το μεσημέρι.

  1. ΜΩΡΑ'Ι'ΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ -ΑΘΗΝΑ
  2. Μπούζα Χρύσα - Πέραμα