Διαγωνισμός για 2 διπλά βραχιολάκια για τα AIDONAKIA HALLOWEEN

Το Pamebolta.gr σε συνεργασία με τα Αηδονάκια δίνει την ευκαιριά σε 2 τυχερούς να κερδίσουν απο ένα διπλό Ημερήσιο Βραχιολάκι Απεριόριστης Συμμετοχής .Οι νικητές κερδίζουν από 2 Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής – το ένα για το παιδί και το άλλο για τον ενήλικα συνοδό - (που το καθένα έχει κόστος/αξία 17,5 ευρώ) Το δώρο τους μπορούν να το εξαργυρώσουν απο 29/10  ως 6/11

Επισήμανση: Κάθε νικητής κερδίζει από 2 Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής – το ένα βραχιόλι για το παιδί και το άλλο βραχιόλι για τον ενήλικα συνοδό - (που το καθένα έχει κόστος/αξία 17,5 ευρώ)

Επισήμανση: Τα βραχιόλια δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, καθώς και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα.

Λίγα λόγια για τα  AIDONAKIA HALLOWEEN

Ο μύθος του Halloween επιστρέφει και φέτος στα Αηδονάκια στο Μαρούσι!

To πιο ανατρεπτικό και ευφάνταστο Trick or Treat Party έρχεται και φέτος στο αγαπημένο πάρκο οικογενειακής ψυχαγωγίας, το «Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια» στο Μαρούσι!

Από 1 Οκτωβρίου έως 6 Νοεμβρίου τα Αηδονάκια μεταμορφώνονται σε Aidonakia Halloween!
 

Μεταμφιεστείτε και ελάτε να διασκεδάσετε «τρομακτικά τρομακτικά» στους ρυθμούς της γιορτής του παιδικού Halloween, με ξεναγούς το χαρωπό και καλό φάντασμα Blinky και τις φο-βε-ρές μάγισσες, Άμπρα και Κατάμπρα!

Αυτή η περιπέτεια για ατρόμητους ήρωες ξεκινά την 1η Οκτωβρίου.

Στα 5.500 τετραγωνικά μέτρα του Πάρκου έχει στηθεί νέο τρομερό σκηνικό, «ανατριχιαστικές» δράσεις, που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και νέα φανταστικά παιχνίδια με «Halloween» αισθητική!

H πιο μεγάλη κολοκύθα της Αθήνας είναι μόνο εδώ!

Παίξτε στη χώρα με τις κολοκύθες & το στοιχειωμένο δέντρο!
Ατελείωτες στιγμές δράσης, με tricks, treats & trolls θα ξυπνήσουν τον ζαβολιάρικο εαυτό σας!

Στοιχειωμένα δέντρα, κολοκύθες, ιστοί και νυχτερίδες, κεριά, μάγισσες, σκούπες, γλυκά, μία έπαυλη γεμάτο μυστήριο και το χαρωπό Φαντασματόσπιτο του Blinky θα εξάψουν την παιδική φαντασία! Οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν από το Μαγεμένο Δάσος με το Τεράστιο Στοιχειωμένο Δένδρο, θα ανακαλύψουν όλα όσα κρύβει η πιο Μεγάλη Κολοκύθα της Αθήνας και εάν λύσουν τους γρίφους που θα τους βάλουν οι μάγισσες, Άμπρα και Κατάμπρα στo τρομερό Halloween Κάστρο, θα φωτογραφηθούν με το παιχνιδιάρικο φαντασματάκι Blinky, τη μασκώτ του Aidoanakia Halloween, μέσα στο φαντασματόσπιτο του, το Blinky's House.

Πολλά διαδραστικά παιχνίδια που εξάπτουν την παιδική φαντασία αλλά και 16 παιχνίδια κλασσικού Λούνα Παρκ για ατέλειωτη διασκέδαση! Το Aidonakia Halloween χαρίζει στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους!

Το Μυστηριώδες Κάστρο & οι μάγισσες Abra και Catabra

Hocus Pocus! Abra Catabra! Άνοιξε μικρή μου κολοκύθα!

Στο Μυστηριώδες Κάστρο και στα μυστικά του δωμάτια οι μικροί μας φίλοι ζουν μία γεμάτη μυστήριο περιπέτεια! Τους υποδέχονται οι μάγισσες, η Άμπρα και η Κατάμπρα μας και τους παρασύρουν στο μαγικό τους κόσμο, καθώς διηγούνται την παράδοση της γιορτής του Halloween. Τα παιδιά λύνουν έξυπνους γρίφους, γνωρίζουν την ιστορία πίσω από το µύθο της γιορτής του Halloween και ζουν µία ανεπανάληπτη εμπειρία μέσα στο πιο «Halloween» σκηνικό! Εξαφανίσιους βαϊρουλίσιους, ξουτ ξουτ ξουτ!

Η Άμπρα και η Κατάμπρα θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους για να τους μάθουν όλα τους τα κόλπα!

Πρόγραμμα εμφανίσεων Άμπρα και Κατάμπρα

Κάθε Σάββατο (1 – 8 – 15 – 22 – 29/10 και 5/11)
12:00 - 15:00 και 17:30 - 21:30

Κάθε Κυριακή (2 – 9 -16 – 23 – 30/10 και 6/11)
12:00 - 15:00 και 17:00 - 20:00

Κάθε Παρασκευή (7 – 14 – 21 – 28/10 και 4/11)

17:30 - 21:30

Εκτάκτως Πέμπτη 27/1017:30 - 21:30

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

  1. Μανδρακη Ντέμη
  2. Μυλωνα Μαρια