Διαγωνισμός για δύο σετ προϊόντων: παγούρια & θερμός ΙΟΝ8 από την εταιρεία Scholart Α.Ε. !

Στις μέρες μας τα παγούρια και τα θερμός αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για το σχολείο και για τη δουλειά των μαμάδων, καθώς είναι πρακτικά και πολλές φορές οικολογικά. Το pamebolta.gr κάνοντας μία έρευνα αγοράς για τέτοιου είδους προϊόντα, σας προτείνει ως μια εξαιρετική επιλογή τα θερμός και παγούρια ION8 – WHEN LIFE JUST CLICKS !

Τοπ χαρακτηριστικά για τα θερμός και παγούρια ION8 :

  • Χωρίς διαρροές.

  • Εύκολο καθάρισμα.

  • Χωρίς οσμές διατηρώντας πάντα φρέσκια τη γεύση του ροφήματος.

  • Πλένονται σε πλυντήριο πιάτων σε χαμηλή θερμοκρασία.

  • Ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.

  • Χωρίς BPA.

Τα θερμός και παγούρια ION8 αποτρέπουν 100% τις διαρροές, αφού προσφέρουν κλείσιμο ασφαλείας και δε θα σας νοιάζει πώς θα τα τοποθετήσετε στην τσάντα τη δική σας ή του παιδιού σας. Ένα υγιεινό καπάκι διατηρεί το στόμιο ασφαλές. Κατάλληλος σχεδιασμός που εξασφαλίζει εύκολο καθάρισμα και τα κάνει κατάλληλα για το πλυντήριο πιάτων. Χωρίς οσμές αφήνουν το ρόφημά σας με φρέσκια γεύση όλη την ημέρα, ενώ η γρήγορη ροή τους βοηθά τη γρήγορη ενυδάτωση. Οι λαβές μεταφοράς, καθώς και οι επιφάνειες στις λαβές είναι διαμορφωμένες ώστε να εφαρμόζουν τέλεια στα χέρια και τις ποτηροθήκες. Κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα βιοπλαστικά ουδέτερου άνθρακα, με φυτικά συστατικά ή ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα.
Επαναχρησιμοποιήσιμα, βιώσιμα και χωρίς BPA. Τέλος μπορείτε να τα ανοίξετε ακόμα και με ένα δάχτυλο, καθώς είναι πανεύκολα στον τρόπο που ανοίγουν.

Βραβεύσεις / Διακρίσεις:

  • Queen's Award for Enterprise (2021)

  • Travel Retail Awards (2021)

  • iF Design Awards (2021)

  • Red Dot Design (2016)

Τα προϊόντα ION8 έχουν αγαπηθεί από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό. Είναι η σταθερή επιλογή εκατομμυρίων καταναλωτών σε όλον τον κόσμο. Ιδανικά για άθληση, αλλά και για να συνοδεύουν τα μικρά παιδιά στο σχολείο και τις βόλτες τους.

Τι είπαν για τα προϊόντα ION8:
 

  • The Best Sports Water Bottle” (Expert reviews)

  • Perfect for exercise” (GOAL)

  • A top pick” (PRIMA)

  • EASY TO USE” (mumsnet)

Για όλους τους παραπάνω λόγους το  pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Scholart Α.Ε. δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα σετ 3 προϊόντων και πιο συγκεκριμένα ένα παγούρι μεταλλικό θερμός 500ml IΟΝ8, ένα ισοθερμικό μπουκάλι Cafestor 480ml IΟΝ8 και ένα πλαστικό παγούρι Slim 500ml Παραλλαγή IΟΝ8 (για ΑΓΟΡΙ) ή πλαστικό παγούρι Slim 500ml Πεταλούδες ION8 (για ΚΟΡΙΤΣΙ) !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα της εταιρείας Scholart Α.Ε. στο facebook:

https://www.facebook.com/scholartsa

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

3) κλικ εδώ για να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής ερώτηση:

Ποιος είναι ο κωδικός του συγκεκριμένου προϊόντος;

α) Κωδικός I8500FPICAMO

ή

β) Κωδικός I9500FPICAMO

και 4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές/ιες θα λάβουν τα δώρα τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του  σετ προϊόντων ΙΟΝ8 από  την εταιρεία Scholart Α.Ε. :

1)Παγούρι Μεταλλικό Θερμός 1/2 λίτρο Ion8

Μεταλλικό θερμός μισού  λίτρου από ανοξείδωτο ατσάλι που διατηρεί το παγωμένο ρόφημα αλλά και το ζεστό για ώρες. Δεν κρατάει οσμές και γεύσεις διατηρώντας αναλλοίωτο το περιεχόμενο. Εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο με μεταλλικό κούμπωμα, με το ένα χέρι και με τρύπα αερισμού που με ελάχιστη κλίση σας επιτρέπει να πίνετε ακόμα και εν κινήσει. Με πρακτικό μεταλλικό δακτύλιο για κρέμασμα σε κρεμάστρα τοίχου, γάντζους ή και στο δάχτυλο ενώ το σχήμα του, του επιτρέπει να χωράει σε όλες τις υποδοχές αυτοκινήτου και τις πλαϊνές θήκες τσάντας πλάτης. Με το σχεδιασμό του να εστιάζει στις μηδενικές διαρροές μπορείτε να βάλετε και μέσα στην τσάντα άφοβα. Χρησιμοποιήστε το παντού, στο σχολείο, τη βόλτα, τις δραστηριότητες, τα ψώνια, τη δουλειά ή την εκδρομή και πλύνετε το εύκολα στο χέρι.

2)Ισοθερμικό Μπουκάλι Cafestor 480ml IΟΝ8

CAFeSTOR. Νέο θερμός ειδικά σχεδιασμένο για καφέ. Χαμηλής ροής για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ γουλιά –γουλιά όλη μέρα, ζεστό και με ασφάλεια. Με πώμα ασφαλείας που κλειδώνει, χωρίς διαρροές και με χωρητικότητα 360ml και 480ml!

3)Πλαστικό Παγούρι Slim 500ml Παραλλαγή Ion8 για ΑΓΟΡΙ

Παγούρι με χωρητικότητα 500ml. Σατινέ φινίρισμα για απαλή αίσθηση, διαφανές μπουκάλι με διαβάθμιση περιεχομένου, δεν χαράσσεται. Αντέχει θερμοκρασίες από -10ο έως 96ο και έχει πώμα που ανοίγει με το ένα χέρι, τρύπα αερισμού για ομαλή ροή. Χωράει στις τσάντες πλάτης και θήκες αυτοκινήτου, έχει δακτύλιο για εύκολη μεταφορά και κρέμασμα, μεγάλο στόμιο που χωράει και παγάκια. Κατάλληλο για τοποθέτηση σε σακίδιο ή μέσα στην τσάντα. Ιδανικό για παιδιά στο σχολείο ή τη βόλτα.

 

                                          ή

 

 

4)Πλαστικό ΠαγούριSlim 500ml Πεταλούδες Ion8 για ΚΟΡΙΤΣΙ

Παγούρι με χωρητικότητα 500ml. Σατινέ φινίρισμα για απαλή αίσθηση, διαφανές μπουκάλι με διαβάθμιση περιεχομένου, δεν χαράσσεται. Αντέχει θερμοκρασίες από -10ο έως 96ο και έχει πώμα που ανοίγει με το ένα χέρι, τρύπα αερισμού για ομαλή ροή. Χωράει στις τσάντες πλάτης και θήκες αυτοκινήτου, έχει δακτύλιο για εύκολη μεταφορά και κρέμασμα, μεγάλο στόμιο που χωράει και παγάκια. Κατάλληλο για τοποθέτηση σε σακίδιο ή μέσα στην τσάντα. Ιδανικό για παιδιά στο σχολείο ή τη βόλτα.

Επικοινωνία:

SCHOLART A.E. Τσαμαδού 25, τ.κ. 16 345 Ηλιούπολη, Αθήνα,

τηλ. 210- 97 64 772, fax 210- 97 64 774,

e-mail info@scholart.gr & url www.scholart.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  ειναι 

  1. ΠΛΥΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΉ -ΑΡΤΑ
  2. Ξανθοπούλου Φιλιώ- Θεσσαλονίκη