Διαγωνισμός για μία δωροεπιταγή αξίας 25 ευρώ για αγορές της επιλογής σας από το Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το  Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει μία δωροεπιταγή της τάξεως των 25 ευρώ για αγορές της επιλογής του!

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1) κλικ εδώ προκειμένου να μπορέσουν να απαντήσουν στην εξής ερώτηση:

Το Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης είναι εταιρεία:

α) χονδρικής πώλησης;

      ή

β) λιανικής πώλησης ;

2) Like στη σελίδα του Βιβλιοχαρτοπωλείου Προμηθέας Παπουτσίδης στο facebook:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057411372400

3)  Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr/

και 4)που θα  συμπληρώσουν  τα στοιχεία επικοινωνίας τους  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία  βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής  θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr, ενώ θα λάβει το δώρο του ο ίδιος από το  Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης (Μεταμορφώσεως 6, Καλαμαριά, τηλ./fax: 2310 417 23), με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Λίγα λόγια για το Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης:

Τα βιβλιοπωλεία είναι τόποι που μας αγκαλιάζουν, από παιδιά ακόμη και μας ταξιδεύουν σε μέρη μακρινά, μέσα από τις σελίδες των μυθιστορημάτων που μας συστήνουν.Το Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης ιδρύθηκε το 1981. Μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση και εξυπηρέτηση για βιβλία, αλλά και για πολλά άλλα είδη (παιχνίδια, αναλώσιμα, χαρτικά, σχολικά), ενώ συνεχώς προστίθενται νέες κατηγορίες προϊόντων.

«Απ' όλα τα εργαλεία του ανθρώπου, το πιο εκπληκτικό είναι, χωρίς αμφιβολία, το βιβλίο, (το οποίο συστήνουμε πάντα ως δώρο), τα άλλα είναι προεκτάσεις του σώματός του».

Βιβλιοχαρτοπωλείο Προμηθέας Παπουτσίδης

Μεταμορφώσεως 6, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

τηλ./fax: 2310 417 236

e-mail:cpapoutsidou@yahoo.com

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής είναι Καλαιτζιδου Λαρισα- Θεσσαλονικη