Διαγωνισμός για 4 (τέσσερις) προσκλήσεις δωρεάν εισόδου για μία οικογένεια στην 86η Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ (10-18/9/22) !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή οικογένεια να κερδίσει 4 (τέσσερις) προσκλήσεις δωρεάν εισόδου στις εγκαταστάσεις της με αφορμή την 86η Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)κλικ εδώ προκειμένου να απαντήσουν στην εξής ερώτηση:

Αμέσως μετά τη φωτογραφία της σελίδας, ποιος είναι ο τίτλος του άρθρου:

α) Η ΔΕΘ σε έναν διαφορετικό κόσμο !

ή

β) Η ΔΕΘ σε έναν κόσμο που αλλάζει !

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η τυχερή οικογένεια θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr για το δώρο της, αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) το ονοματεπώνυμο και το τηλ. επικοινωνίας της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού:

Μία τυχερή οικογένεια θα κερδίσει 4 (τέσσερις) προσκλήσεις δωρεάν εισόδου στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ. με αφορμή την 86η Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ !

Λίγα λόγια για την 86η Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ:

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ 10-18/9/2022, έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της. 

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων. 

Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας προσκαλώντας να συμμετάσχουν επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που αναδεικνύουν το εύρος και τις εφαρμογές της στην ελληνική αγορά.

Δ.Ε.Θ. Helexpo ΑΕ

Επικοινωνία:

Εγνατία 154

τ.κ.546 36, Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 291 111

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Μαυρογιαννης Ιωάννης -Θεσσαλονίκη