Διαγωνισμός για ένα πόστερ poppik (προσωπογραφία του Vincent) με 1600 μικρά τετράγωνα από το Hellokids

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με το hellokids, δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή αναγνώστη/ια να κερδίσει ένα πόστερ poppik(με την προσωπογραφία του Vincent) με 1600 μικρά τετράγωνα !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα του hellokids στο facebook:

https://www.facebook.com/hellokids.gr/

2) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/Η τυχερός/ή αναγνώστης/ια θα λάβει το δώρο του/της   με courier,  αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά του/ της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού:

Σε αυτό το poster, 1600 μικρά τετράγωνα αυτοκόλλητα περίπου 100 διαφορετικών αποχρώσεων τοποθετούνται ακολουθώντας έναν αριθμητικό κώδικα. Δημιουργούν την προσωπογραφία του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, του Ολλανδού ζωγράφου, που είναι ιδιαίτερα διάσημος για τη χρήση φωτεινών χρωμάτων και τον τρόπο τοποθέτησης της ζωγραφικής του σε καμβά.

Η καλλιτέχνιδα Delphine Doreau εμπνεύστηκε από τις διάσημες αυτο-προσωπογραφίες του για να αναδημιουργήσει το πρόσωπό του σε pixels, με ύφος ανήσυχο, την κόκκινη γενειάδα του και το χαρακτηριστικό του καπέλο.

Μόλις ολοκληρωθεί μπορεί να γίνει ένα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο.

Αυτή η δραστηριότητα έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας άνω των 10 ετών και για ενήλικες, για τη γαλλική εταιρεία Poppik. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την εταιρεία Leporello  http://www.leporello.fr.

Επικοινωνία:

hellokids,

Χαριλάου Τρικούπη 6-10, στο εμπορικό κέντρο Atrium,

Αθήνα,

τηλ. 210-68 28 809

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητής ειναι Χάλαρη Αναστασία -Κερατσίνι