Διαγωνισμός με αναμνηστικά δωράκια της κινηματογραφικής ταινίας "Minions 2: Η άνοδος του Γκρου" από την Tulip Entertainment

To pamebolta.gr σε συνεργασία με την Tulip Entertainment δίνει την ευκαιρία σε 9 τυχερά παιδάκια να κερδίσουν αναμνηστικά δωράκια της κινηματογραφικής ταινίας  "Minios 2: Η άνοδος του Γκρου" που μπορείτε να την απολαύσετε από τις 18 Αυγούστου 2022 στους κινηματογράφους. 

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα της Tulip Entertainment στο facebook:

https://www.facebook.com/Tulip.Entertainment.GR/

2)  Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

Oι εννέα νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr

Εάν ο/η νικητής/ια  κατοικεί εντός Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του/της από  συνεργαζόμενο γραφείο μας στο κέντρο της Αθήνας.

Εάν ο νικητής/ια κατοικεί  εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου του/της  θα γίνει με courier, αρκεί μόλις  δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή των δώρων του διαγωνισμού :

Παιδικές τσάντες

2 Ομπρέλες 

 

5 Squishy otto

 

5 Σετ μολύβια 

 

Λίγα λόγια για την ταινία:


Αυτό το καλοκαίρι, η μεγαλύτερη σειρά animation στην ιστορία και το παγκόσμιο φαινόμενο του box-office, μας φέρνει την ανείπωτη ιστορία του πώς ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου, συνάντησε για πρώτη φορά τα εμβληματικά Μinions του, έφτιαξε το πιο απεχθές crew στην ιστορία του σινεμά και αντιμετώπισε την πιο ασταμάτητη εγκληματική δύναμη που είχε εξαπολυθεί ποτέ, με το Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου.

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions.

Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές.

Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή Wild Knuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους.

Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά (για να το θέσουμε κομψά) και όλα γίνονται πολύ χειρότερα αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού.

Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, τα Minions προσπαθούν να κατακτήσουν την τέχνη του κουνγκ φου για να τον σώσουν και ο Γκρου ανακαλύπτει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται βοήθεια από τους φίλους τους. 

Συνδυάζοντας την πιο εξωφρενική δράση στην ιστορία της Illumination με το διάσημο ανατρεπτικό χιούμορ της σειράς, και το πλήρες συναίσθημα με μουσική ευαισθησία, το Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου έρχεται δυναμικά με ένα νέο, εντυπωσιακό καστ.

Με την καθοδήγηση των αρχικών δημιουργών του πετυχημένου franchise, το Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου έρχεται σε παραγωγή του Κρις Μελεντάντρι και σε σκηνοθεσία του Κάιλ Μπαλντά (Εγώ, οΑπαισιότατος 3Minions) και σε συν-σκηνοθεσία του Μπλαντ Έιμπλεσον (Simpsons) και του Τζόναθαν Ντελ Βαλ (Μπάτε Σκύλοι Αλέστε) και συνοδεύεται από ένα καταπληκτικό soundtrack τραγουδιών της δεκαετίας του ‘70 από τον βραβευμένο παραγωγό Τζακ Αντόνοφ. 

www.tulip-entertainment.gr

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  ειναι :

 Παιδικές τσάντες  

  1. Τζουνούλη Κατερίνα - Χίος
  2. Παπαδάκη Μαρία -Θεσσαλονίκη 

2 Ομπρέλες 

  1. Δρακούλη Ευαγγελία - Αθήνα
  2. Παπαδάκης Χρήστος - Ηράκλειο

5 Squishy otto + 5 Σετ μολύβια ( Από ένα Squishy otto + ένα Σετ μολύβια ο καθένας )

  1. Μονονικολούδη Εύα- Αθήνα
  2. Αγγελοπούλου Νικολέττα - Χίος
  3. Αντωνίου Κατερίνα - Πάτρα
  4. Τσόπελα Φωτεινή - Αλεξανδρούπολή 
  5. Τασοπούλου Ελευθρία - Χανία