Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του αστυνομικού μυθιστορήματος «Το τέλος του καλοκαιριού» από τις εκδόσεις Κέδρος

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Κέδρος  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από ένα αντίτυπο του αστυνομικού μυθιστορήματος «Το τέλος του καλοκαιριού» !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Κέδρος  στο faceboοk:

https://www.facebook.com/kedros.gr

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές/ιες θα λάβουν το δώρο τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του αστυνομικού μυθιστορήματος «Το τέλος του καλοκαιριού» :

Μια καλοκαιρινή νύχτα του 1983, σε ένα αγρόκτημα της σουηδικής επαρχίας, ένα μικρό αγόρι εξαφανίζεται. Το μόνο ίχνος που αφήνει πίσω του είναι ένα παπούτσι. Οι συντονισμένες προσπάθειες της αστυνομίας και της τοπικής κοινότητας δεν αρκούν για να εντοπιστεί το παιδί και οι φήμες οργιάζουν. Όταν τελικά η υπόθεση μπαίνει στο αρχείο, η οδύνη και η αβεβαιότητα οδηγούν την οικογένεια σε κατάρρευση.

Είκοσι χρόνια αργότερα, η Βέρα, η αδελφή του εξαφανισμένου αγοριού, εργάζεται ως ψυχοθεραπεύτρια στη Στοκχόλμη. Μια μέρα εμφανίζεται ένας νεαρός που θέλει να συμμετάσχει στην ομάδα που επιβλέπει. Η ιστορία του μοιάζει ανατριχιαστικά με εκείνη της οικογένειάς της και αναστατώνει τη Βέρα. Με κίνδυνο να διαταράξει την εύθραυστη ισορροπία που με δυσκολία κατάφερε να βρει στη ζωή της, επιστρέφει στο πατρικό της. Πρέπει να βρει την απάντηση στο βασανιστικό ερώτημα που όλοι οι άλλοι επέλεξαν να ξεχάσουν: Τι συνέβη τελικά εκείνη τη νύχτα;

Ένα καθηλωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα, με δυνατούς χαρακτήρες και ανατρεπτική πλοκή. Ήταν υποψήφιο για το Βραβείο της Σουηδικής Ακαδημίας Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας (2016) και έχει μεταφραστεί σε 13 γλώσσες.

ΣυγγραφέαςMOTTE, ANDERS DE LA
Τίτλος πρωτοτύπου: Slutet på sommaren
Γλώσσα πρωτοτύπου: σουηδικά
Μετάφραση: Παγκαλιάς, Ξενοφών

Έτος έκδοσης: 2021
Σελίδες : 440
Σχήμα: 14 Χ 20,6
ISBN: 978-960-04-5182-5

Τιμή: 14,94 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  ειναι :

  1. κουρβουλη ειρηνη - χαλκιδικη
  2. ΠΟΥΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ-ΠΑΡΟΣ