Διαγωνισμός για ένα χειροποίητο νεσεσέρ πουγκί μαζί με αρωματικό σαπούνι γλυκερίνης από το κατάστημα The Best of στην Τήνο !

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με το κατάστημα The Best of στην Τήνο, δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα χειροποίητο νεσεσέρ πουγκί μαζί με αρωματικό σαπούνι γλυκερίνης !

Έγκυρες θα θεωρούνται ύστερα από έλεγχο μόνο οι συμμετοχές των αναγνωστών που θα κάνουν:

1)Like στη σελίδα του Creative dream, hand made with care στο facebook:

https://www.facebook.com/Creative-dream-hand-made-with-care-825819550871486

2) που θα κάνουν follow στη σελίδα του καταστήματος The Best of στην Τήνο, στο Instagram

https://www.instagram.com/thebestof.gr/

3) Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) που θα συμπληρώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η τυχερή αναγνώστρια θα λάβει το δώρο της   με courier,  αρκεί μόλις δει   δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού:

Χειροποίητο νεσεσέρ πουγκί με δαντέλα και ύφασμα τζιν σε μία απαλή απόχρωση του σομόν. Ιδανικό για καλλυντικά, εσώρουχα, κοσμήματα, τα παιχνιδάκια του μωρού και ο,τιδήποτε άλλο χρειάζεται να αποθηκεύετε καθημερινά. Συνοδεύεται με ασορτί τσεπάκι και δεματάκι σαπουνιού γλυκερίνης με απαλό άρωμα φρεσκάδας. Ένα ιδανικό σετ δώρου για μικρές και μεγάλες κυρίες.

Λίγα λόγια για το κατάστημα The Best of στην Τήνο 


 

«Μια ιδέα και μια αγάπη μας οδήγησαν να ακολουθήσουμε το όνειρό μας στην πανέμορφη Τήνο.

Είδη δώρων, μικρά χειροποίητα έργα τέχνης και αντικείμενα μοναδικά για τον κάθε ένα από εσάς που θέλει μια ξεχωριστή πινελιά στην καθημερινότητά του. 

Πίνακες ζωγραφικής , χειροποίητα σαπούνια, ξύλινες κατασκευές, κοσμήματα, αναμνηστικά, μπρελόκ, κεριά, νεσεσέρ, τσάντες για την πόλη και τις αγορές, όλα μοναδικά αντικείμενα τέχνης κατασκευασμένα από εμάς, αλλά και από αξιόλογους συνεργάτες που διαθέτουν μοναδική δημιουργική φαντασία.

Υπάρχουν δώρα για κάθε γούστο, για κάθε ηλικία, για κάθε περίσταση.

Το μαγαζί διαθέτει την μοναδική σειρά της Βέτας Ρείση Baby Art Line, που περιλαμβάνει μονογράμματα και διακοσμητικά αντικείμενα για το δωμάτιο του μικρού σας θησαυρού.

Ρωτήστε μας για τις μοναδικές χειροποίητες μπομπονιέρες για βάφτιση ή γάμο, από συνθέσεις σαπουνιού και υφάσματος».

 

The Best of στην Τήνο 

Λεωφόρος Μεγαλόχαρης 33,

τ.κ. 84 200, Κυκλάδες,

Τήνος, τηλ. 2283 300 783

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι ΘΕΡΙΑΚΗ ΜΑΡΙΑ -ΠΑΤΡΑ