Διαγωνισμός για έναν μήνα δωρεάν κολύμβηση στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς + δωρεάν εγγραφή μέλους και ετήσια ασφάλεια !

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την ομάδα κολύμβησης Ιχθύς δίνει την ευκαιρία σ’ ένα τυχερό παιδάκι  να κερδίσει έναν μήνα δωρεάν κολύμβηση συν δωρεάν εγγραφή μέλους και ετήσια ασφάλεια!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της ομάδας κολύμβησης Ιχθύς στο faceboοk:

https://www.facebook.com/Ixthys.omada.kolymvisis

2) να κάνετε follow στη σελίδα της ομάδας κολύμβησης Ιχθύς στο Instagram:

https://www.instagram.com/ixthys.omada.kolymvisis (για όσους έχουν λογαριασμό)

3)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια  θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για το δώρο του/της αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το δώρο του διαγωνισμού:

Ένας  μήνας δωρεάν κολύμβηση στην ομάδα κολύμβησης Ιχθύς συν δωρεάν εγγραφή μέλους και ετήσια ασφάλεια, για ένα τυχερό παιδάκι!

Λίγα λόγια για το κολυμβητήριο:

«To κολυμβητήριό μας  λειτουργεί στην καρδιά της Καλαμαριάς, στη Μιαούλη 18 με Σμύρνης.

Η πισίνα είναι εσωτερική, ηλιόλουστη, μεγάλη και θερμαινόμενη, με βασικό καθαρισμό το όζον, το ανόργανο χλώριο σε ανάλογο ποσοστό βάσει των μέτρων για την αντιμετώπιση του covid-19, και τις ακτίνες UV. Οι προπονητές είναι φυσικά μέσα στο νερό, ως καθοδηγητές και υποστηρικτές των παιδιών.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις αποτελούνται από 10 ντους, πολλές αλλαξιέρες, μεγάλους και άνετους χώρους, πάρκο και παιδότοπο για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών. Η πισίνα είναι χωρισμένη με τζαμαρία, ώστε να πραγματοποιείται το μάθημα σε ήρεμο και ήσυχο περιβάλλον. Εύκολη πρόσβαση και δωρεάν, άπλετος χώρος στάθμευσης στα 50 μέτρα από την είσοδο του κολυμβητηρίου».

 

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

«Το κολυμβητήριό μας  είναι τόπος συνάντησης γονέων και παιδιών, όπου μοιραζόμαστε τα ίδια ενδιαφέροντα, που αναζητούμε το καλύτερο και που προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία για τη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας. Η βασική μας ιδέα είναι να περνάμε όσο πιο ουσιώδη χρόνο μπορούμε μαζί με τα παιδιά μας, να τα αγκαλιάζουμε, να τα παρατηρούμε κι έτσι μαθαίνουμε να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες τους, ώστε να είναι γεμάτα από αγάπη στα πρώτα αλλά και πιο σημαντικά χρόνια για την ψυχολογική και κοινωνική τους ανάπτυξη.

Μέσα από τον αθλητισμό, τη μουσική, τις συναντήσεις και τα σεμινάρια, για θέματα που μας αφορούν όπως σωστές προσεγγίσεις, σχολείο, θηλασμός, τοκετός, πρώτες βοήθειες, γινόμαστε κάθε μέρα πιο δυνατοί τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.

Μέσα από τη μάθηση, κατανοούμε ότι το ταξίδι του γονέα δεν τελειώνει ποτέ κι αν αφιερώσουμε λίγο χρόνο, πολλή αγάπη - κάνουμε και λίγο πέρα τη βολή- αυτός ο κόσμος σίγουρα μπορεί να γίνει καλύτερος!».

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

«Με αρχές μας την Αγάπη & τη Χαρά, εδώ και 10 χρόνια, σας παρέχουμε προγράμματα (ατομικά & ομαδικά) προσαρμοσμένα σε εσάς και τα παιδιά σας!

Τα έχουμε όλα:

 • 40 ημερών - 2,5 ετών - Βρεφική κολύμβηση
 • 2,5 - 5 ετών - Εκμάθηση κολύμβησης
 • 5 - 8 ετών - Ακαδημίες κολύμβησης
 • 8 -12 ετών - Προαγωνιστική κολύμβηση 
 • 12+ ετών - Αγωνιστική κολύμβηση
 • Ιδιαίτερα μαθήματα κολύμβησης για παιδιά
 • Aqua Yoga για εγκύους
 • Ιδιαίτερα μαθήματα για ενήλικες (ορθοσωμική, εκμάθηση κολύμβησης, μυϊκή ενδυνάμωση, stretching, χαλάρωση, αποθεραπεία στο νερό)
 • Θεραπευτική κολύμβηση (για ενήλικες, παιδιά - ΑΜΕΑ)
 • Aqua Aerobic
 • Κολύμβηση για ενήλικες
 • Υποβρύχιες φωτογραφίσεις
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια προπονητών
 • Εκπαιδευτικά σεμινάρια γονέων & παιδαγωγών (ψυχολογίας, παιδαγωγικών προσεγγίσεων και πνευματικής ανάπτυξης)
 • Σεμινάρια διατροφής -Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης
 • Παιδικά πάρτυ
 • Summer Camps».

*Τα βρεφάκια 2-5 μηνών κολυμπάνε Δωρεάν  

Ομάδα Κολύμβησης Ιχθύς
Μιαούλη 18, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Ώρες λειτουργίας: 

Δευτέρα έως Σάββατο: 9.00 – 21.00 \ Κυριακή: 9.00 – 14.00

Τρόποι επικοινωνίας: 

τηλ.2313 054 671, 6989 665 757

www.ixthys.gr
e-mail:info@ixthys.gr

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι Γρηγοριάδου Στέλλα -Θεσσαλονικη