Διαγωνισμός για 10 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας «Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα» από την Odeon!

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Odeon δίνει την ευκαιρία σε  δέκα τυχερούς αναγνώστες  να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα» την Τετάρτη 13 Ιουλίου στον κινηματογράφο Αμαρυλίς στις 21:00.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)Να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Odeon στο facebook:

https://www.facebook.com/odeongreece/

2)Να  κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δέκα νικητές του διαγωνισμού  θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς από το pamebolta.gr  για τις δέκα δωρεάν διπλές προσκλήσεις, αρκεί μόλις δουν   δημοσιευμένο το όνομά τους   στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα στοιχεία επικοινωνίας  τους, όπως  ονοματεπώνυμο και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για την ταινία κινουμένων σχεδίων  «Η οικογένεια του Μεγαλοπατούσα»:


Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου ΧTract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Ο συν-σκηνοθέτης Τζέρεμυ Ντέγκρουσον μιλάει για την παραγωγή της ταινίας. Η συγγραφή ενός σίκουελ είναι μια περίεργη άσκηση, αφού εξ’ ορισμού, χάνεις την έκπληξη που σου προσφέρει η ανακάλυψη των χαρακτήρων σου. Ωστόσο, το σίκουελ σου επιτρέπει πρωτίστως να ενισχύσεις την ψυχολογία των χαρακτήρων σου, αλλά και να δημιουργήσεις νέα περιβάλλοντα, νέους χαρακτήρες και νέες θεματικές που θα συμβάλλουν στην εξέλιξη των πρωταγωνιστών. Όλα αυτά, διατηρώντας τη δύναμη της πρώτης ταινίας: τη σημασία της οικογένειας, την αποδοχή της διαφορετικότητας, τους εφήβους...Αυτή τη φορά προσθέτουμε και άλλα, επίκαιρα ζητήματα: την οικολογία, τα μέσα ενημέρωσης, τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης...Ο Μεγαλοπατούσας μετατρέπεται από ένα μοναχικό πλάσμα του δάσους σε πραγματικό σταρ με τρομερή ζήτηση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλει να γίνει διάσημος–όχι, θέλει να εκμεταλλευτεί τη φήμη του για να προστατέψει το περιβάλλον. Τα πανέμορφα τοπία της Αλάσκα θα αποτελέσουν το σκηνικό της νέας περιπέτειας. Βουνά, παγετώνες και εγκαταλελειμμένα ορυχεία χρυσού...Είμαι μεγάλος θαυμαστής των ταινιών της Amblin της δεκαετίας του’80,όπως τα “Goonies”και ο“ET” και για εμένα η «Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα» είναι μια ανανεωμένη εκδοχή αυτών των ταινιών–ο ρυθμός του μοντάζ και της μουσικής προσθέτουν μια σύγχρονη, δυναμική, ποπ αίσθηση σε αυτή την ζωηρή περιπέτεια.

 

Στοιχεία για την ταινία:

Σκηνοθεσία Τζέρεμυ Ντέγκρουσον,Μπεν Στάσεν

Σενάριο Μπομπ Μπάρλεν, Καλ Μπρούνκερ

Παραγωγή Μάθιου Τσέλερ

Ηθοποιοί:Χρήστος Γρηγοριάδης, Άρης Κυπριανού, Ανδρέας Κουτσόφτας, Μάρκος Δρουσιώτης, Σκεύος Πολυκάρπου, Γιάννης Καραούλης, Γιώργος Ευαγόρου, Έφη Χαραλάμπους Μαρία Κάνθερ, Κωνσταντίνος Γαβριήλ, Ζωή Κυπριανού, Λουίζα Μιχαηλίδου, Θανάσης Δρακόπουλος, Πέτρος Κονόμου Φωτογραφία Μπεν Στάσεν, Τζέρεμυ Ντέγκρουσον Μουσική Puggy

Διάρκεια 89’.

Διανομή ΟDEON.

Είδος Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια.

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. ΛΑΠΠΑ ΜΠΕΤΥ 
  2. Λεοναρδου Κατια  
  3. Παπατραγιάννης Σωτήρης
  4. Ανδρουτσοπούλου Ειρήνη
  5. ΚΑΚΟΥΡΟΥ ΜΑΡΙΑ 
  6. Κατσώλη Εύη 
  7. Γουρδουμπα Μαρια  
  8. ΚΟΚΛΑ ΦΩΤΕΙΝΗ  
  9. Χαιτόγλου Σταυρούλα 
  10. Ιωάννου Ελένη