Διαγωνισμός για δύο οικογενειακές συσκευασίες παγωτού γεύσεων επιλογής σας από τα παγωτά “Θέμης” !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τα παγωτά “Θέμης”  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες  να κερδίσουν από μία οικογενειακή συσκευασία παγωτού ενός κιλού, σε γεύσεις επιλογής των δύο νικητών. 

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

 1) να κάνετε Like στη σελίδα από τα παγωτά “Θέμης” στο facebook:

https://www.facebook.com/PagotaThemis

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές  θα λάβουν το δώρο τους από τα παγωτά “Θέμης” (Ι. Πασαλίδη 69, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 452 792), αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου:

Δύο οικογενειακές  συσκευασίες  παγωτού ενός κιλού, σε γεύσεις επιλογής των δύο νικητών. 

Λίγα λόγια για τα παγωτά “Θέμης”: 

“Το ταξίδι μας στον γλυκό κόσμο του παγωτού ξεκινάει πίσω στο 1957. Ήταν τότε που ο Θέμης Ασμάς αποφάσισε να μετατρέψει το καφενείο του πατέρα του, που βρισκόταν στην οδό Πασαλίδη της Καλαμαριάς, σε αναψυκτήριο. Σε αυτό έστησε και το πρώτο του ψυγείο παγωτού με τις τότε λίγες και κλασικές γεύσεις της εποχής (κρέμα, σοκολάτα, μόκα, ντοντουρμάς). Καθώς στο παρελθόν είχε εργαστεί από νεαρή ηλικία σε διάφορα ζαχαροπλαστεία της πόλης κατείχε κάποιες βασικές γνώσεις, ώστε να κάνει τα πρώτα του βήματα στην τέχνη που αγάπησε όσο καμία άλλη. Ακριβώς δέκα χρόνια μετά (1967) ο Θέμης αποφασίζει να μετατρέψει το μαγαζί του καθαρά σε παγωτατζίδικο προχωρώντας στην αγορά μεγαλύτερων μηχανημάτων από την Ιταλία. Αφιερώθηκε έτσι ολοκληρωτικά στην ιδιαίτερη τέχνη του παγωτού στην οποία υπήρξε ουσιαστικά αυτοδίδακτος. Κατάφερε να βελτιωθεί σαν τεχνίτης και να αναβαθμίσει τις συνταγές  και την μεθοδολογία του μέσα από την καθημερινή εντριβή του με την τέχνη και τους αναγκαίους «πειραματισμούς» που εκτελούσε στο εργαστήριό του. Εδραίωσε έτσι για αρκετά χρόνια μια σειρά από παραδοσιακές και ποιοτικές γεύσεις, αλλά και τούρτες παγωτού. Διέθετε επίσης και γρανίτες σε ξυλάκι.

Με το πέρασμα των χρόνων ο Θέμης άρχισε να προσθέτει νέες γεύσεις με γνώμονα πάντα το ποιοτικό αποτέλεσμα. Αργότερα μετέδωσε την αγάπη του για το παγωτό στον γιο του Παναγιώτη. 

Σήμερα στο κατάστημά μας θα βρείτε πάνω από 40 ξεχωριστές γεύσεις παγωτού, καθώς και όλα τα συναφή προϊόντα της τέχνης (παγωτό μηχανής, γρανίτες, παγωτίνια, τούρτες παγωτού). Στόχος μας αποτελεί η συνεχής βελτίωση μας πάνω στην τέχνη του παγωτού αξιοποιώντας και αναβαθμίζοντας τις συνταγές και τις μεθοδολογίες του παππού Θέμη. Η παγωμένη ιστορία μας μεγαλώνει και φέτος γίνεται 65 χρονών, καθώς η μοναδική αυτή τέχνη είναι το πάθος μας και θα συνεχίσει να είναι για πολλά χρόνια ακόμη.  Φυσικά, ευχαριστούμε και όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε καθημερινά!”.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Παγωτά “Θέμης”

Ι. Πασαλίδη 69, Καλαμαριά,

Θεσσαλονίκη

τηλ. 2310 452 792

e-mail: mail@pagotathemis.com

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. Φάκας Παντελής- Θεσσαλονίκη
  2. Βουτσελάς Φίλιππος - Θεσσαλονίκη