Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του συλλογικού έργου για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια !» των εκδόσεων Ηλιαχτίδα

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ηλιαχτίδα  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του συλλογικού έργου για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια!».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

Ποιες είναι οι διαστάσεις του συλλογικού έργου για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια!» ; 

α) Διαστάσεις: 21×29  

 ή      

β) Διαστάσεις: 31 ×29

2)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ηλιαχτίδα  στο facebook:

https://www.facebook.com/ekdoseisiliaxtida/

3)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές του διαγωνισμού  θα λάβουν το αντίτυπο του βιβλίου συλλογικού έργου για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια!» από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου Ηλιαχτίδα (Αριστείδου 21, Κορυδαλλός, τ.κ. 18 122, Αθήνα, τηλ. 210-49 67 338, 6934 – 776 847, κατόπιν ραντεβού), αρκεί μόλις δουν   δημοσιευμένο το όνομά τους   στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το συλλογικό έργο για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια!»:

Ο τόμος των συλλογικών παραμυθιών των εκδόσεων Ηλιαχτίδα, με τίτλο Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια περιλαμβάνει 14 διδακτικά παραμύθια από ταλαντούχους συγγραφείς, που διακρίθηκαν στον πρώτο πανελλήνιο διαγωνισμό μας. Το καθένα απ’ αυτά τα παραμύθια έχει σχεδιαστεί με πολλή φαντασία και μεράκι για ν’ αναδείξει τις πρωτότυπες ιστορίες που ξετυλίγονται μέσα απ’ τις σελίδες του βιβλίου μας.

Συγγραφέας: Συλλογικό

Εικονογράφος: Βάσια Παπαδοπούλου

Σελίδες: 100

Έτος έκδοσης: 2021 (Απρίλιος)

ISBN: 978-618-85308-1-2

Τιμή: 15,00 ευρώ

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι :

  1. TSIARA KATERINA  - ATHENS
  2. ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ -ΜΟΣXΑΤΟ