Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα του συλλογικού έργου για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια !» των εκδόσεων Ηλιαχτίδα

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ηλιαχτίδα  δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερά παιδάκια  να κερδίσουν από  ένα αντίτυπο του συλλογικού έργου για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια!».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

Ποιες είναι οι διαστάσεις του συλλογικού έργου για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια!» ; 

α) Διαστάσεις: 21×29  

 ή      

β) Διαστάσεις: 31 ×29

2)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ηλιαχτίδα  στο facebook:

https://www.facebook.com/ekdoseisiliaxtida/

3)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές του διαγωνισμού  θα λάβουν το αντίτυπο του βιβλίου συλλογικού έργου για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια!» από τα γραφεία του εκδοτικού οίκου Ηλιαχτίδα (Αριστείδου 21, Κορυδαλλός, τ.κ. 18 122, Αθήνα, τηλ. 210-49 67 338, 6934 – 776 847, κατόπιν ραντεβού), αρκεί μόλις δουν   δημοσιευμένο το όνομά τους   στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το συλλογικό έργο για παιδιά «Δεκατέσσερα Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια!»:

Ο τόμος των συλλογικών παραμυθιών των εκδόσεων Ηλιαχτίδα, με τίτλο Ηλιαχτιδοπαραμυθάκια περιλαμβάνει 14 διδακτικά παραμύθια από ταλαντούχους συγγραφείς, που διακρίθηκαν στον πρώτο πανελλήνιο διαγωνισμό μας. Το καθένα απ’ αυτά τα παραμύθια έχει σχεδιαστεί με πολλή φαντασία και μεράκι για ν’ αναδείξει τις πρωτότυπες ιστορίες που ξετυλίγονται μέσα απ’ τις σελίδες του βιβλίου μας.

Συγγραφέας: Συλλογικό

Εικονογράφος: Βάσια Παπαδοπούλου

Σελίδες: 100

Έτος έκδοσης: 2021 (Απρίλιος)

ISBN: 978-618-85308-1-2

Τιμή: 15,00 ευρώ

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.