Διαγωνισμός για ένα κολιέ «Dioni» Multi +έκπτωση 10% για κάθε αγορά σας από το ReaShop.gr

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με το  ReaShop.gr  δίνει την ευκαιρία σε μία τυχερή αναγνώστρια να κερδίσει ένα  κολιέ «Dioni» Multi  + έκπτωση 10%( για όλες τις αναγνώστριες βάζοντας τον κωδικό "bolta10", όταν κάνετε την αγορά σας)  ακόμα και για τα προϊόντα που έχουν ήδη έκπτωση, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες φορές θελήσετε έως το  τέλος του Αυγούστου.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό θα πρέπει:

Ποιο είναι το μέγεθος της χάντρας του συγκεκριμένου προϊόντος:

α) 30 mm 

      ή 

  β)  20 mm

και 4. να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Η νικήτρια θα λάβει το δώρο της με courier, αρκεί μόλις δει δημοσιευμένο το όνομά της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας της.

Λίγα λόγια για το δώρο του διαγωνισμού:

ΚΟΛΙΕ “DIONI” MULTI (για μία τυχερή αναγνώστρια)

  • Κολιέ από κεραμικές χάντρες περασμένες με σμάλτο και κορδόνι πλεγμένο στο χέρι.
  • Το μήκος του κολιέ αυξομειώνεται.

+ (για όλες τις αναγνώστριες)  έκπτωση 10% (βάζοντας τον κωδικό "bolta10" όταν κάνετε την αγορά σας) ακόμα και για τα προϊόντα που έχουν ήδη έκπτωση, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες φορές θελήσετε  έως το τέλος του Αυγούστου.

Λίγα λόγια για το ReaShop.gr:

«Το ReaShop είναι ένα ελληνικό Brand που ιδρύθηκε 2018, αλλά η ιστορία του ξεκίνησε νωρίτερα από την αγάπη μας για το κόσμημα  και την ανάγκη μας για δημιουργία και  έκφραση. Δημιουργούμε χειροποίητα κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής για τη γυναίκα και τον άνδρα και διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα.

Επιλέγουμε μέταλλα και ημιπολύτιμα υλικά, εξελισσόμαστε συνεχώς με νέες τεχνικές και εξοπλισμό για την κατασκευή των κοσμημάτων μας, αλλά κυρίως αγαπάμε αυτό που κάνουμε!

Με Minimal διάθεση και Boho Chic ύφος σχεδιάζουμε για εσάς κοσμήματα και αξεσουάρ που επιλέγετε, γιατί ξεχωρίζουν!».

ReaShop.gr
Σερρών 60, τ.κ 18 120, Κορυδαλλός 
τηλ: 210-49 66 401, κινητό:  6981 554 082

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.