Διαγωνισμός για ένα σετ 3 αόρατα ράφια βιβλίων της Umbra Conceal sm από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sales365.gr !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sales365.gr  δίνει την ευκαιρία σε έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα σετ 3 αόρατα ράφια βιβλίων 330639-560 της  επώνυμης εταιρείας Umbra Conceal sm

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος www. sales365.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/sales365.gr

2) να κάνετε κοινοποίηση του διαγωνισμού στη σελίδα σας στο facebook

3) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

O/H νικητής/ια θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για τη διαδικασία παραλαβής του δώρου του/της, αρκεί να στείλει αρχικά  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας του/της.

Περιγραφή του δώρου του διαγωνισμού :

Σετ 3 μεταλλικών αόρατων ραφιών τοίχου Conceal Shelf της επώνυμης εταιρείας Umbra 

Σετ 3 αόρατα ράφια τοίχου που μετατρέπουν τα βιβλία σε έργο τέχνης.

Χαρακτηριστικά

 • μεταλλικός σκελετός σε ασημί χρώμα
 • δυνατότητα τοποθέτησης σε διάφορους σχεδιασμούς
 • ιδανικό για τοποθέτηση βιβλίων
 • τα εξαρτήματα τοποθέτησης περιλαμβάνονται στην συσκευασία
 • σχεδιάστρια: Laura Carwardine
 • διαστάσεις ραφιού: 13εκ.μήκοςΧ14εκ.ύψοςΧ14εκ.πλάτος
 • αντοχή βάρους 7κιλ/ανα ράφι
 • η συσκευασία περιλαμβάνει 3 ράφια
 • κωδικός προϊόντος Conceal Invisible Shelf S 330639-560

Διατίθεται σε 2 μεγέθη. Κλικ εδώ για να δείτε

Εταιρικό προφίλ:

 

Η Tomi Commercial, κάτοχος του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sales365.gr, είναι μια απόλυτα σύγχρονη επιχείρηση στο χώρο του γενικού εμπορίου. Η επιχείρηση εξειδικεύεται στη λιανική πώληση ειδών οικιακής χρήσης και ειδών δώρου. Από  την ίδρυσή της, δεν σταματά να εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της με νέες, καινοτόμες και υψηλής προστιθέμενης αξίας προτάσεις.

Σταθερή επιδίωξη μας είναι η εισαγωγή επιλεγμένων και πιστοποιημένων ποιοτικά επώνυμων προϊόντων, απευθείας, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και προμηθευτές του κόσμου. Η γνώση της Ελληνικής και Διεθνούς αγοράς, η τεχνογνωσία που συνεπάγεται η μακρόχρονη εμπειρία μας και η συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες του χώρου, παρακάμπτοντας τους μεσάζοντες, μας εξασφαλίζει τιμές άκρως ανταγωνιστικές προς όφελος των πελατών μας.

Το www.sales365.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα λιανικής πώλησης, στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλο το χρόνο μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, σε τιμές πραγματικά εκπτωτικές. 

Πολιτική μας είναι ‘’Πραγματική έκπτωση στην τιμή και όχι στην ποιότητα’’.

Περιηγηθείτε στους καταλόγους μας 365 μέρες το χρόνο, προχωρήστε άφοβα στις ηλεκτρονικές σας αγορές και να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε πάντα κοντά σας, επιλύοντας τυχόν προβλήματα και καλύπτοντας οποιεσδήποτε ανάγκες σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

 • Διέυθυνση: Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Νέα Μηχανιώνα, Θεσσαλονίκη
 • Τηλ: 23920 34964
 • Fax: 23920 34964
 • E-mailinfo@sales365.gr

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.