Διαγωνισμός για ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Αγάπησε Τη Ζωή Σου» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα αντίτυπο του μυθιστορήματος «Αγάπησε Τη Ζωή Σου» !

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια που κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια είναι εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου θα γίνει με courier, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του μυθιστορήματος «Αγάπησε Τη Ζωή Σου» :

Σ’ αγαπώ… Αλλά τι θα γίνει αν δεν μπορώ να αγαπήσω τη ζωή σου;
H Έιβα έχει βαρεθεί τις διαδικτυακές γνωριμίες. Άλλωστε πάντοτε εμπιστευόταν το ένστικτό της περισσότερο από τους αλγόριθμους, οπότε θέλει να ξεφύγει από όλα αυτά. Έτσι, όταν γράφεται σε κάποιο σεμινάριο δημιουργικής γραφής σ’ ένα ησυχαστήριο στην Ιταλία, όπου οι συμμετέχοντες διατηρούν την ανωνυμία τους, ο έρωτας είναι το τελευταίο πράγμα που έχει στον νου της. Ώσπου γνωρίζει έναν όμορφο ξένο… Ξέρει γι’ αυτόν μόνο ότι είναι αστείος και καλόκαρδος, ενώ σύντομα ανακαλύπτει πως είναι και σπουδαίος εραστής. Κι αυτός από την πλευρά του δείχνει εξίσου γοητευμένος από την Έιβα, και ύστερα από ένα παθιασμένο ειδύλλιο, αποφασίζουν να γίνουν ζευγάρι, χωρίς να γνωρίζει καν ο ένας το όνομα του άλλου. Αλλά όταν επιστρέφουν στην κανονική τους ζωή, η καθημερινότητα θα τους πέσει πολύ βαριά. Παραξενιές και ενοχλητικές συνήθειες τους εκνευρίζουν, και η μια συμφορά διαδέχεται την άλλη. Μπορεί να αγαπιούνται, αλλά ο ένας δεν αγαπάει τον τρόπο ζωής του άλλου. Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να βρουν μια κοινή ζωή;

Ημερομηνία έκδοσης

19 Μαΐου 2022

Θεματική Κατηγορία

Κοινωνικό, Χιούμορ, Αισθηματικό

Σειρά

Ξένη λογοτεχνία

Είδος

Μυθιστόρημα

Ηλικία

18+

Σελίδες

440

Μεταφραστής

Σέβυ Σπυριδογιαννάκη

ISBN

978-618-01-4264-8

 

 

   Τιμή         15,93 ευρώ 

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής  ειναι Καλεμίδου Ιωάννα -Αθήνα Ζωγράφου