Διαγωνισμός για τρία σετ παιδικών βιβλίων «O Αλκίνοος και η Χελώνα» & «Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα από τις εκδόσεις Συμμετρία

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Συμμετρία   δίνει την ευκαιρία σε τρεις  τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από ένα σετ παιδικών βιβλίων «Ο Αλκίνοος και η Χελώνα» και «Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής ερώτηση:

Ποια είναι η τιμή πώλησης του παιδικού τίτλου: «Ο Αλκίνοος και η Χελώνα»; 

α) 12,50 ευρώ ή      β) 9,54 ευρώ 

2)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Συμμετρία  στο facebook:

https://www.facebook.com/simmetriabooks

3)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Oι τρεις  νικητές θα λάβουν από ένα σετ παιδικών βιβλίων «Ο Αλκίνοος και η Χελώνα» και «Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα», με courier, αρκεί μόλις δουν  δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Λίγα λόγια για το σετ παιδικών βιβλίων: «Ο Αλκίνοος και η Χελώνα» και «Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα»:

«Ο Αλκίνοος και η Χελώνα»

Μια ιστορία για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών για τη φιλία, την αγάπη, τα ιδιαίτερα χαρίσµατα του καθενός, το σχολικό περιβάλλον, την οικογένεια και τη συµπεριφορά απέναντι στα ζώα.

Μια µικρή χελώνα ζει µε τους γονείς της και τον µεγαλύτερο αδερφό της σε ένα υπέροχο υπαίθριο σπιτικό, αλλά νιώθει λυπηµένη διότι δεν έχει αποκτήσει ακόµη το δικό της όνοµα.

Ο µικρός Αλκίνοος είναι ένα «ξεχωριστό» παιδί µε ιδιαίτερες ικανότητες, που ζει σε µια µικρή πόλη, προστατευµένο από την αγάπη της οικογένειάς του. Μετά τη δυσκολία στην απόκτηση φίλων κατά τις πρώτες ηµέρες του στο σχολείο, µε αιτία µια πυρκαγιά, γνωρίζει µια χελώνα και την υιοθετεί µαζί µε τους συµµαθητές του. Πώς θα αλλάξει η ζωή και των δύο; Μπορεί η αγάπη να τους χαρίσει όσα λαχταρούσαν τόσο καιρό;

Μέσα από το παραµύθι αυτό, τα παιδιά µαθαίνουν να αγαπούν, να σέβονται και να προστατεύουν τα ζώα. Μαθαίνουν ταυτόχρονα να αγαπούν και να σέβονται τον εαυτό τους. Μέσα από τη γέννηση µιας «ιδιαίτερης» φιλίας, όλα τα δύσκολα λύνονται «µαγικά».

Έτος δημοσίευσης:2022

Διαστάσεις: 20x20

Σελίδες:40

ISBN:978-960-266-496-4

 

«Η Οδύσσεια του μικρού Οδυσσέα»

Ο Οδυσσέας είναι ένα μικρό, χαριτωμένο και ζωηρό παιδί, που οι γονείς του τού προσφέρουν απλόχερα ό,τι ζητήσει.

Τι θα συμβεί ένα πρωινό στον δρόμο προς το σχολείο;

Τι «οδύσσεια» θα περάσει ο Οδυσσέας, ώστε να καταλάβει ότι όλα αυτά που τού είχαν δοθεί γενναιόδωρα, δεν τα έχουν όλα τα παιδάκια;

Τι θα πρέπει να βιώσει για να αντιληφθεί ότι όλα αυτά που απολαμβάνει ο ίδιος, κάποια παιδιά δεν τα έχουν καν ονειρευτεί;

Ένα παραμύθι για να μάθουν τα παιδιά να νιώθουν ευγνωμοσύνη για όσα με αγάπη και απλοχεριά τούς προσφέρουν οι γονείς τους καθημερινά.

Να μη θεωρούν τίποτα δεδομένο, γιατί όλα στη ζωή αλλάζουν ξαφνικά!

Ο αληθινός πλούτος είναι η αγάπη και η ευτυχία, όχι τα παιχνίδια και τα λεφτά.

 

Έτος δημοσίευσης:2022

Διαστάσεις:31Χ24

Σελίδες:40

ISBN:978-960-266-498-8

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές ειναι

  1. Σάββα Παντελιτσα -ΙΩΆΝΝΙΝΑ
  2. Μπασδέκη Αγορή -Αγια Παρασκευή 
  3. Κελγιάννη Λαμπρινή -Διαβατά Θεσσαλονίκης