Πέντε τυχερά παιδάκια θα κερδίσουν από δύο οικογενειακές συσκευασίες ποπ κορν και από δύο ατομικές με γεύσεις της επιλογής τους από την εταιρεία Smartfoods»

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την εταιρεία Smartfoods δίνει την ευκαιρία σε πέντε τυχερά παιδάκια να κερδίσουν από δύο οικογενειακές συσκευασίες (185γρ και 200γρ) ποπ κορν και από δύο ατομικές (45γρ και 50γρ) με γεύσεις της επιλογής τους.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, θα πρέπει :

1) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποια είναι η ολοκληρωμένη ονομασία μίας γεύσης ποπ κορν της εταιρείας Smartfoods :

α) Ελαιόλαδο και Ντομάτα 

ή

β) Ελαιόλαδο και Θαλασσινό Αλάτι

2) να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας Smartfoods.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/Smartfoods/

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι πέντε νικητές θα λάβουν τα δώρα τους με courier, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Μία γνωριμία με ορισμένες γεύσεις ποπ κορν από την εταιρεία Smartfoods

Βούτυρο

185g & 50g

Η κλασική γεύση που αγάπησαν όλοι. Η Νο1 γεύση που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους.


 

Cheddar

200g & 50g

Πλούσια γεύση από γνήσιο τυρί Cheddar.


Barbecue

200g & 50g

Όλα τα αρώματα και η πικάντικη γλυκύτητα του αυθεντικού barbecue.

Pizza

200g & 50g

Διαλέξαμε τη πιο γευστική πίτσα και πήραμε τα αρώματά της και την πλούσια γεύση που ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο.


Τομάτα - Ελιά

200g

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στον κλασικό συνδυασμό της τομάτας και της ελιάς; Παλιά, δοκιμασμένη συνταγή που κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε σε ένα κάδο.

Χαρακτηριστικά των ποπ κορν της εταιρείας Smartfoods:

 • Ελληνικό προϊόν

 • Από Ελληνικό σπόρο καλαμποκιού

 • Χειροποίητο προϊόν

 • Πλούσιο σε φυτικές ίνες

 • Χωρίς συντηρητικά, χρωστικές, αλλεργιογόνα

 • Απίθανες γεύσεις

 • Χωρίς γλουτένη

 • Δεν περιέχει γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς

 • Χαμηλά λιπαρά

 • Πιστοποίηση ISO22000 TUV

  • CERT


 

Smartfoods επικοινωνία:

12 χλμ. Ξάνθης-Λάγους τ.κ. 67 100
τηλ/fax:25410-27 166
e-mail: info@smartfoods.com.gr

 

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.