Ένα τυχερό παιδάκι θα κερδίσει ένα «ηλεκτρονικό κουκλοθέατρο» από την εταιρεία ΙΔΕΑ Hellenic Design Α.Ε.

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με την εταιρεία ΙΔΕΑ Hellenic Design Α.Ε. δίνει την ευκαιρία σε ένα τυχερό παιδάκι να κερδίσει ένα «ηλεκτρονικό κουκλοθέατρο!».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

 1)να κάνετε Like στην εξής σελίδα:

https://www.facebook.com/ideahellenicdesign

να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

2) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε ποιος είναι  ο πρώτος τίτλος από τους 16 διασκεδαστικούς διαλόγους του ηλεκτρονικού κουκλοθέατρου;

α) «Το αγαπημένο τραγούδι του λύκου»

             ή 

β) «O κύριος λύκος μαθαίνει κολύμπι!» 

και 3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr , η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο νικητής θα λάβει   το δώρο του  με courier,  αρκεί μόλις δει  δημοσιευμένο το όνομά του στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει  στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του.

Περιγραφή του δώρου:

Το πρώτο μου ηλεκτρονικό κουκλοθέατρο!

Είναι ηλεκτρονικό και έτοιμο για να παίξετε! Περιλαμβάνει 4 μαριονέτες χειρός και ηλεκτρονικό παραμυθά (κοντρόλ με εκφωνήσεις & ήχους) για να παίξετε το πιο διασκεδαστικό κουκλοθέατρο που έγινε ποτέ! Επιλέξτε από τον ηλεκτρονικό παραμυθά μία από τις 4 διαφορετικές θεατρικές παραμυθο-ιστορίες, 10 διαφορετικές, διασκεδαστικές μουσικές για αυτοσχέδιο κουκλοθέατρο κι ελεύθερο παιχνίδι, 4 κατηγορίες ήχων με 24 αστεία ηχητικά εφέ και 16 διασκεδαστικούς διαλόγους, (βασισμένους στις θεατρικές ιστορίες) για επιπλέον παιχνίδι, γέλιο και κουκλοθέατρο!

Ηλικίες: 3+ ετών

Μπαταρίες: 3 ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)

Επικοινωνία:

ΙΔΕΑ Hellenic Design Α.Ε.

Π.Ψαρρέα 16, Π. Πεντέλη, 15 236, Αθήνα

τηλ: 210 – 61 23 267

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές είναι Μελάς Μάνος- Θεσσαλονίκη