Διαγωνισμός για δύο γλάστρες CUBETO STONE 30 από την εταιρεία LECHUZA !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την LECHUZA δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από μία γλάστρα CUBETO STONE 30 με το αυθεντικό σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας LECHUΖΑ στο facebook:

https://www.facebook.com/lechuza.greece/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

3) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής ερώτηση: 

Ποιος είναι ο αριθμός είδους του συγκεκριμένου προϊόντος;

α) 13837 

ή 

 β) 13887

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές  θα λάβουν  το δώρο τους  με courier, αρκεί μόλις δουν   δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου:

Η επίπεδη μορφή της γλάστρας CUBETO αφήνει περιθώριο για δημιουργικές συνθέσεις. Χάρη στο κλασικό περίγραμμα και την όψη φυσικής πέτρας, η νέα γλάστρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους – ως διακοσμητικό ή και για στιλάτες συνθέσεις φυτών στο έδαφος.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Horst Brandstätter:

Με περίπου 4.200 υπαλλήλους παγκοσμίως, ο Όμιλος Horst Brandstätter είναι παγκόσμιος παίκτης. Ο διεθνής όμιλος περιλαμβάνει 33 εταιρείες. Οι γνωστές μάρκες PLAYMOBIL και LECHUZA αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την καινοτομία και έτσι προσφέρουν στους καταναλωτές πραγματική προστιθέμενη αξία. Οι εργαζόμενοι σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες εργάζονται με δέσμευση και υψηλό επίπεδο κινήτρων για να γράψουν μια ιστορία επιχειρηματικής επιτυχίας παγκοσμίως.

Στην επιχειρηματική περιοχή Inspiring Play Experience, η επωνυμία PLAYMOBIL® τοποθετεί φιγούρες ύψους 7,5 cm, ζώα και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ στο επίκεντρο ενός δημιουργικού, πολυβραβευμένου συστήματος παιχνιδιών. Το ευφάνταστο παιχνίδι ρόλων με ιστορικούς και σύγχρονους θεματικούς κόσμους γοητεύει τα παιδιά και εκτιμάται τόσο από γονείς όσο και από εκπαιδευτικούς. Από το 1974, έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 3,5 δισεκατομμύρια φιγούρες PLAYMOBIL®. Τα 40 περίπου θέματα παιχνιδιού πωλούνται σε περίπου 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η καινοτόμος εταιρεία αναπτύσσει, παράγει και πουλά πλαστικές ζαρντινιέρες υψηλής ποιότητας, δικά της υποστρώματα φύτευσης και αξεσουάρ στην επιχειρηματική περιοχή του Inspiring Recreation Experience με την επωνυμία LECHUZA από το 2000 και επώνυμα έπιπλα κήπου από το 2015. Μότο: LECHUZA - Το μυστικό των όμορφων φυτών.

LECHUZA

Επικοινωνία: 210-80 000 18 

210-80.000.18

 

Ετικέτες: 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές ειναι  :

  1. Δημητριαδού Πηνελόπη - Θεσσαλονίκη 
  2. Δεσύλλα Ελένη - Αθήνα