Διαγωνισμός για δύο γλάστρες CUBETO STONE 30 από την εταιρεία LECHUZA !

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με την LECHUZA δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς/ες αναγνώστες/ιες να κερδίσουν από μία γλάστρα CUBETO STONE 30 με το αυθεντικό σύστημα αυτοποτισμού LECHUZA!

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα της εταιρείας LECHUΖΑ στο facebook:

https://www.facebook.com/lechuza.greece/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

3) να κάνετε κλικ εδώ για να μπορέσετε να απαντήσετε στην εξής ερώτηση: 

Ποιος είναι ο αριθμός είδους του συγκεκριμένου προϊόντος;

α) 13837 

ή 

 β) 13887

και 4) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές  θα λάβουν  το δώρο τους  με courier, αρκεί μόλις δουν   δημοσιευμένο το όνομά τους  στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν   στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία τους, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το τηλ. επικοινωνίας τους.

Περιγραφή του δώρου:

Η επίπεδη μορφή της γλάστρας CUBETO αφήνει περιθώριο για δημιουργικές συνθέσεις. Χάρη στο κλασικό περίγραμμα και την όψη φυσικής πέτρας, η νέα γλάστρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους – ως διακοσμητικό ή και για στιλάτες συνθέσεις φυτών στο έδαφος.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Horst Brandstätter:

Με περίπου 4.200 υπαλλήλους παγκοσμίως, ο Όμιλος Horst Brandstätter είναι παγκόσμιος παίκτης. Ο διεθνής όμιλος περιλαμβάνει 33 εταιρείες. Οι γνωστές μάρκες PLAYMOBIL και LECHUZA αντιπροσωπεύουν την ποιότητα και την καινοτομία και έτσι προσφέρουν στους καταναλωτές πραγματική προστιθέμενη αξία. Οι εργαζόμενοι σε όλες τις επιχειρηματικές μονάδες εργάζονται με δέσμευση και υψηλό επίπεδο κινήτρων για να γράψουν μια ιστορία επιχειρηματικής επιτυχίας παγκοσμίως.

Στην επιχειρηματική περιοχή Inspiring Play Experience, η επωνυμία PLAYMOBIL® τοποθετεί φιγούρες ύψους 7,5 cm, ζώα και μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ στο επίκεντρο ενός δημιουργικού, πολυβραβευμένου συστήματος παιχνιδιών. Το ευφάνταστο παιχνίδι ρόλων με ιστορικούς και σύγχρονους θεματικούς κόσμους γοητεύει τα παιδιά και εκτιμάται τόσο από γονείς όσο και από εκπαιδευτικούς. Από το 1974, έχουν κατασκευαστεί περισσότερα από 3,5 δισεκατομμύρια φιγούρες PLAYMOBIL®. Τα 40 περίπου θέματα παιχνιδιού πωλούνται σε περίπου 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η καινοτόμος εταιρεία αναπτύσσει, παράγει και πουλά πλαστικές ζαρντινιέρες υψηλής ποιότητας, δικά της υποστρώματα φύτευσης και αξεσουάρ στην επιχειρηματική περιοχή του Inspiring Recreation Experience με την επωνυμία LECHUZA από το 2000 και επώνυμα έπιπλα κήπου από το 2015. Μότο: LECHUZA - Το μυστικό των όμορφων φυτών.

LECHUZA

Επικοινωνία: 210-80 000 18 

210-80.000.18

 

Θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω της ηλεκτρονικής κλήρωσης Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία να παρέμβει ο ανθρώπινος παράγοντας.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο pamebolta.gr, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της φόρμας προσωπικών δεδομένων του site.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να στείλουν τα πλήρη και ακριβή  στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό.

Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή με το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Όσοι λαμβάνουν  μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνούν  στην παραχώρηση των προσωπικών τους  δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail και πόλη κατοικίας) στην Intercube media  (pamebolta.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει μελλοντικά για αποστολές όπως newsletters, ενημερωτικά ή διαφημιστικά άρθρα, καθώς και διαγωνισμούς. Η Intercube media δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και πόλη κατοικίας) στην δωροθέτρια εταιρία, έτσι ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή του δώρου σας.

Για την παραλαβή του δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί από τη σελίδα της κατηγορίας: Διαγωνισμοί του pamebolta.gr, μετά τη λήξη του  διαγωνισμού, όπως επίσης τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς με e-mail.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το pamebolta.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους του διαγωνισμού, ενημερώνοντας εγκαίρως το αναγνωστικό κοινό του.