Διαγωνισμός για δύο αντίτυπα ενός βιβλίου δραστηριοτήτων για κορίτσια «Το στυλ των σταρ» από τις εκδόσεις Τζιαμπίρης – Πυραμίδα

Το pamebolta.gr σε συνεργασία με τις εκδόσεις Τζιαμπίρης – Πυραμίδα δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερούς αναγνώστες/ιες  να κερδίσουν από ένα αντίτυπο ενός υπέροχου βιβλίου δραστηριοτήτων για μοντέρνα κορίτσια με τον τίτλο «Το στυλ των σταρ».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Τζιαμπίρης – Πυραμίδα  στο faceboοk:

https://www.facebook.com/tziampirispyramis/

2) να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr  στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Οι δύο νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς για το δώρο τους, αρκεί μόλις δουν δημοσιευμένο το όνομά τους στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλουν στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr), το ονοματεπώνυμο και το  τηλ. επικοινωνίας τους.

Ας γνωρίσουμε το αντίτυπο του βιβλίου δραστηριοτήτων για κορίτσια «Το στυλ των σταρ»:

Ένα υπέροχο βιβλίο δραστηριοτήτων για μοντέρνα κορίτσια με στυλ και άποψη για τη μόδα. Διασκεδάστε δημιουργικά με 30 σελίδες για σχεδίαση πατρόν, επιλέξτε σχέδια από τις σελίδες με τις διάτρητες εικόνες και ντύστε τις δημιουργίες σας με φανταστικά αυτοκόλλητα και υφάσματα που θα βρείτε στο βιβλίο.  Ένα καταπληκτικό βιβλίο για κορίτσια με λάμψη και γοητεία.

 

Εξώφυλλο

Σκληρό

ISBN

 9789605930813

Διαστάσεις

23 εκ. x 22 εκ.

Σελίδες

Τιμή

44

9,16 ευρώ

 

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Οι νικητές  είναι :

  1. Moσκοφιδου Ολγα - Θεσσαλονικη
  2. Καλτσάκα Ελένη -Αθήνα