Διαγωνισμός για ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι «ZITO!-Monster Dentist» από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το pamebolta.gr  σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός δίνει την ευκαιρία σ’ έναν/μια τυχερό/ή να κερδίσει ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι  «ZΙTO!-Monster Dentist».

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό, θα πρέπει:

1)να κάνετε Like στη σελίδα των εκδόσεων Ψυχογιός στο faceboοk:

https://www.facebook.com/psichogios/

2)να κάνετε Like στη σελίδα του pamebolta.gr στο facebook:

https://www.facebook.com/pamebolta.gr

και  3) να συμπληρώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας  στη φόρμα ανάρτησης προσωπικών δεδομένων του pamebolta.gr, η οποία βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Ο/Η νικητής/ια που κατοικεί εντός Αθηνών θα παραλάβει το δώρο του/της από το βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Ψυχογιός( Εμμανουήλ Μπενάκη 13-15, τ.κ. 106 78, Αθήνα, τηλ.: 210- 36.18.654).

Εάν ο νικητής/ια είναι εκτός Αθηνών, η αποστολή του δώρου θα γίνει με courier, αρκεί μόλις ο/η νικητής/ια δει δημοσιευμένο το όνομά του/της στο τέλος του διαγωνισμού, να στείλει στο e-mail του pamebolta.gr (info@pamebolta.gr) τα πλήρη στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση με τ.κ. και το  τηλ. επικοινωνίας του/της.

Ας γνωρίσουμε το διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι «ZΙTO!-Monster Dentist»:

Αουτς τα δοντάκια μου πονάνε! Βοήθησε τα τερατάκια σου να φτιάξουν τα δόντια τους και γίνε ο καλύτερος ΤΕΡΑΤΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ! Βρες και ξεχώρισε γρήγορα τα δόντια που χρειάζονται σφράγισμα αλλά πρόσεξε μην τα μπερδέψεις με τα υγιή δόντια! Χρησιμοποίησε έξυπνα το στοματικό καθρεφτάκι σου και πρόλαβε τους άλλους παίκτες!

Σειρά: ΖΙΤΟ !

Φύλο: αγόρι, κορίτσι

Ηλικία: 5- 13 ετών

Οι νικητές είναι:

Νικητές: 

Ο νικητής ειναι ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ- ΞΑΝΘΗ